Mental träning Del 1 - Lars-Eric Uneståhl

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Smaka på mental träning

I denna kurs kommer du att få en introduktion till mental träning och dess grundläggande principer. Kursen är uppdelad i fyra kapitel, och varje vecka får du ett träningsprogram att lyssna till och arbeta med. Kursen är perfekt för dig som är nyfiken på mental träning och vill lära dig av en av de mest erfarna inom området.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en grundläggande förståelse för mental träning och dess principer. Du kommer också att ha lärt dig praktiska verktyg och metoder för att använda mental träning för att förbättra din effektivitet, återhämtning och sömnkvalitet.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs är lämplig för alla som är intresserade av att lära sig mer om mental träning och dess fördelar, samt för dem som vill prova på mental träning för att förbättra sitt välmående och sina prestationer i vardagen.

Kursinnehåll

 • Grunderna för mental träning
 • Hur du kan bli mer effektiv genom muskulär avslappning
 • Hur du kan omprogrammera din hjärna
 • Hur du kan använda mental träning för din dagliga återhämtning
 • Hur du kan använda mental träning för att sova bättre

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Lars-Eric Uneståhl är en framstående psykolog, forskare och författare som skapade mental träning som ett resultat av 10 års forskning vid Uppsala universitet. Han har mer än 50 års erfarenhet av att arbeta med mental träning och har hjälpt miljontals människor att förbättra sina liv genom systematisk träning av mentala processer. I denna kurs delar han med sig av sin expertis och erfarenhet för att ge dig en introduktion till mental träning och dess grundläggande principer.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 4 mentala övningar som görs under en månad
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Christoffer
26 sep 2022
Lysande kurs!

Att få lyssna till han som tog mental träning till Sverige för det här priset är jag väldigt tacksam över.

5/5
Hugo
26 sep 2022
Ovärderlig kunskap

Det man får lära sig i den här kursen är helt ovärderlig kunskap. Jag mår otroligt mycket bättre efter att ha gått den här kursen .

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights