Säljutbildning - Mikael Arndt

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

försäljning

Sälj - Din väg till framgång med Mikael Arndt

I den här kursen lär du dig att bli en framgångsrik försäljare och expert i förhandling. Du får ta del av effektiva verktyg och metoder för att öka din försäljningskompetens och förhandlingsförmåga.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha utvecklat färdigheter och insikter som hjälper dig att bli en expert i försäljning och förhandling. Du kommer att kunna använda dessa färdigheter för att övertyga, nå dina mål och skapa värde för dig själv och andra, både i yrkeslivet och i sociala sammanhang. Med dessa verktyg kommer du att vara bättre rustad att få drömjobbet och förhandla fram den lönen du vill ha.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till dig som vill utveckla dina försäljnings- och förhandlingsfärdigheter, oavsett om det är inom yrkeslivet, i sociala sammanhang eller för personliga ändamål. Kursen passar för alla som vill bli bättre på att övertyga, nå sina mål och skapa värde för sig själva och andra.

Video

Kursinnehåll

 • Hur man blir en bra försäljare, oavsett vad det gäller
 • Hur du når dina mål
 • Bli en mästare på förhandling
 • Hur du får drömjobbet och lönen du vill ha 

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Kursen leds av Mikael Arndt, en mycket framgångsrik försäljare, föreläsare och författare. Mikael har föreläst i över 20 länder, skrivit 3 böcker och utbildat tusentals försäljare. Han kommer att guida dig genom denna kurs och ge dig de verktyg som krävs för att du ska bli en mästare i försäljning och förhandling.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Säljutbildning - Mikael Arndt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 4 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
3/5
Henry
13 okt 2022

Jag lärde mig små medel som har gjort stor förändring.

4/5
Josef
13 okt 2022

Rekommenderar den här kursen

3/5
Aron
13 okt 2022

Mikael pratar om sälj på ett sätt så att man förstår. Nu ska jag ta vidare den här kunskapen till mina kollegor.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights