Bli komiker - Babben Larsson

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

komik

Hur du bemästrar komik med Babben Larsson

I den här kursen får du lära dig allt om humor och komik från den mycket erfarna och framgångsrika komikern och programledaren Barbro "Babben" Larsson. Kursen är för dig som är nyfiken på humor, oavsett om du redan jobbar med det, vill börja jobba med det, eller bara vill förstå mer om vad som ligger bakom det vi skrattar åt.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en djupare förståelse för hur humor och komik fungerar, samt verktyg för att förbättra din egen humoristiska förmåga. Du kommer att kunna bygga upp skämt, förbättra din presentationsteknik och kroppsspråk, och bli mer kreativ när det gäller humor. Dessutom kommer du att lära dig strategier för att hantera motgångar och överkomma prestationsångest inom komik.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Ni är alla välkomna! 

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Video

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som är intresserade av humor och komik, oavsett om du redan jobbar med det, vill börja jobba med det, eller bara vill förstå mer om vad som ligger bakom det vi skrattar åt.

Kursinnehåll

 • Hur du bemästrar komik
 • Hur du bygger upp skämt
 • Hur du blir bättre på presentationsteknik
 • Hur du ska tänka kring ditt kroppsspråk
 • Hur du bli mer kreativ
 • Hur du hanterar motgångar
 • Hur du överkommer skrivkramp och prestationsångest
 • Hur du sätter ihop en sho
 • Hur du överkommer skrivkramp och prestationsångest

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Barbro "Babben" Larsson är en mycket erfaren och framgångsrik komiker och programledare som har arbetat med humor i över 40 år. Hon har spelat en viktig roll i att ta stand up-komik till Sverige och har under sin långa karriär turnerat både nationellt och internationellt, skapat nio enmansshower och utbildat många av Sveriges mest kända komiker. Med sin gedigna erfarenhet och passion för humor är Babben väl lämpad för att hjälpa dig att bemästra komik och förstå dess kraft.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 kapitel
 • 12 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bli komiker - Babben Larsson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 4 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Johanna
26 sep 2022
Intressant

Väldigt intressant att få lära sig av Babben. Jag har lyssnat på henne shower väldigt mycket, men aldrig hört henne prata i det här formatet tidigare. Positivt överraskad. Rekom...

Visa mer
5/5
Petter
26 sep 2022
Bra

Mkt bra kurs

5/5
Omár
26 sep 2022
Bra kurs

Jag har alltid älskat Babben. Jag tycker att hon alltid lyckas på scen som stand-up komiker. Nu fick jag äntligen veta vad hon använder sig utav för verktyg och kunskaper.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights