Förbättra ditt minne - Mattias Ribbing

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Minnesexpert

Snabbuppgradera ditt minne med Mattias Ribbing

I den här kursen får du lära dig de mest effektiva teknikerna och strategierna för att förbättra ditt minne och ditt lärande. Kursen fokuserar på att ge dig praktiska verktyg för att snabbt och enkelt uppgradera ditt minne med minimal träning.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en större förståelse för hur minnet fungerar och hur du kan använda olika tekniker för att förbättra ditt minne och lärande. Du kommer att kunna hantera vardagsinformation mer effektivt och snabbt lära dig nya saker.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

  • Onlineutbildning
  • Distans

Investering

  • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
  • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
  • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som är intresserade av att förbättra sitt minne och lärande, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskapsnivå. Den passar för individer som vill optimera sin hjärnas prestanda och lärande för att uppnå bättre resultat och välmående.

Video

Kursinnehåll

  • Strategier för att hantera vardagsinformation
  • Nya saker snabbt
  • Få kontroll över och lär dig samarbeta med din hjärna
  • Prestera mätbara resultat
  • Bli en minnesexpert

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Mattias Ribbing är en flerfaldig svensk mästare i minne, författare till fem böcker om hjärnan och utsedd till International Grand Master of Memory. Med stor erfarenhet och insikt i minnestekniker och strategier hjälper han andra att optimera deras minne och lärande genom praktiska och effektiva metoder.

Examen, diplom m.m.

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 12 kapitel
  • 13 övningar
  • 1.5+ timmar videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förbättra ditt minne - Mattias Ribbing, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
Sofia
26 sep 2022
Väldigt lärorik

Tack vare den här kursen kan jag nu komma ihåg namnet på alla kollegor på mitt nya jobb. Jag kan även göra en kom-ihåg lista i huvudet utan några som helst problem. Jag tipsar v...

Visa mer
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights