Fastighetsmäklare - Niklas Berntzon

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Mäklare

Bli en stjärnmäklare med Niklas Berntzon

I denna kurs kommer du att lära dig vad som krävs för att bli en framgångsrik och välrenommerad mäklare i Sverige. Niklas Berntzon, en av landets främsta mäklare, delar med sig av sina erfarenheter, tips och råd för att hjälpa dig att bli den bästa mäklaren på ditt kontor. Kursen erbjuder både praktiska verktyg och insikter i hur du kan utveckla din fingertoppskänsla och ditt varumärke som mäklare.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en djupare förståelse för vad som krävs för att bli en framgångsrik mäklare. Du kommer att ha lärt dig konkreta tips och verktyg för att förbättra dina kundrelationer, stärka ditt företags varumärke och ta hand om dig själv i en krävande bransch.

Denna kurs gör dig inte till en registrerad fastighetsmäklare. Kursen är till för dig som är intresserad att bli mäklare och vill ha extra insyn och erfarenheter från en av Sveriges bästa mäklare.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Kursen är lämplig för dig som studerar eller har studerat på Mäklarhögskolan och vill bli Sveriges nästa stjärnmäklare. Den är också relevant för redan verksamma mäklare som vill förbättra sina färdigheter och nå nya höjder i sin karriär.

Kursinnehåll

 • Vad som krävs för att du ska kunna bli en stjärnmäklare
 • Hur du bäst tar hand om dina kunder
 • Hur du bäst tar hand om ditt företags varumärke
 • Hur du bäst tar hand om dig själv

Upplägg

 • Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

  Kursmaterialet

  Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

  Övningar

  Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

  Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Niklas Berntzon är en framstående mäklare och delägare på Eklund Stockholm New York. Han har sålt Sveriges dyraste lägenhet genom tiderna och kallas ofta för toppmäklarnas toppmäklare. I denna kurs delar han med sig av sin erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att bli en stjärnmäklare.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 kapitel
 • 14 övningar
 • 1 timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Fastighetsmäklare - Niklas Berntzon, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Alexander
26 sep 2022
Bra kurs

Jag trodde inte att man kunde få så pass stora förändringar, tack vare några verktyg. Jag rekommenderar denna kurs till alla. Du behöver inte vilja bli mäklare för att ha nytta ...

Visa mer
5/5
Emma
26 sep 2022
REKOMMENDERAR!

Jag testade verktygen Niklas lärde mig, och 1 vecka sedan sålde jag mitt hus för 5 miljoner. Tack för en grym kurs.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights