Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Förbättra din sömn - John Axelsson

Längd
3 månader
Pris
1 599 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 599 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Sömforskning och Stresshantering

Lär dig optimera din sömn med John Axelsson

Denna kurs syftar till att ge dig en grundlig förståelse för sömnens betydelse, dess effekter på hjärnan och kroppen, samt hur du kan förbättra din sömnkvalitet. Kursen innehåller en blandning av teoretisk kunskap och praktiska verktyg som hjälper dig att optimera din sömn och prestera bättre i din vardag.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en djupare förståelse för sömnens betydelse och dess effekter på hjärnan, kroppen och ditt välmående. Du kommer också att ha lärt dig praktiska verktyg och metoder för att förbättra din sömnkvalitet och på så sätt optimera din vardagliga prestation och hälsa.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs är lämplig för alla som är intresserade av att lära sig mer om sömn och dess effekter på hälsan, samt för dem som vill förbättra sin sömnkvalitet för att må bättre och prestera optimalt i vardagen.

Video

Kursinnehåll

 • Varför vi sover 
 • Vad sömn gör för din hjärna
 • Hur du påverkas av sömnbrist
 • Hälsoriskerna med att sova för lite
 • Hur du kan använda sömnen för inlärning
 • Myter kring sömn
 • Hur du kan optimera din sömn och sova bättre

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

John Axelsson är en framstående sömn- och stressforskare med över 25 års erfarenhet inom området. Han är verksam vid Institutionen för Klinisk Neurovetenskap på Karolinska Institutet samt Stressforskningsinstitutet på Stockholms Universitet och har publicerat över 100 vetenskapliga artiklar. I denna kurs delar han med sig av sin expertis och forskning för att hjälpa dig att förstå sömnens betydelse och optimera din sömnkvalitet.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 kapitel
 • 12 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förbättra din sömn - John Axelsson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights