Så skapar du struktur - David Stiernholm

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

struktur

Så skapar du struktur

Kursen är uppdelad i tre delar - Organisera, Fokusera och Automatisera - och fokuserar på konkreta verktyg och metoder som hjälper dig att skapa en god struktur i ditt arbetsliv. Du kommer att lära dig att använda tankesätt, appar och rutiner för att effektivisera din vardag, öka din flexibilitet och frigöra tid och energi.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha kunskapen och verktygen för att skapa och upprätthålla en god struktur i ditt arbetsliv. Du kommer att kunna organisera, fokusera och automatisera dina arbetsrutiner för att förbättra din personliga effektivitet och förenkla dina arbetsdagar. Som ett resultat kommer du att känna dig mer kontrollerad över ditt arbete, ha mer tid och energi, och uppnå bättre resultat.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs är utformad för personer som vill förbättra sin personliga effektivitet och förenkla sina arbetsdagar genom att skapa och upprätthålla en god struktur. Kursen passar för yrkesverksamma inom olika branscher, entreprenörer, småföretagare och studenter som vill lära sig att organisera, fokusera och automatisera sina arbetsrutiner.

Video

Kursinnehåll

 • Strukturera ditt arbete
 • Rutiner som gör dina dagar mer produktiva
 • Hur du skiljer mellan bråttom och viktigt
 • Få tiden att räcka till med smart planering
 • Automatisera uppgifter för att spara energi
 • Organisera dina dokument
 • Att använda listor

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

David Stiernholm är struktör och föreläsare inom personlig effektivitet genom god struktur på jobbet. Han har vigt sitt yrkesliv åt att utforska hur vi kan förenkla våra arbetsdagar med hjälp av struktur och har skrivit flera hyllade böcker på ämnet. De senaste 18 åren har David hjälpt allt från väletablerade företag i andra länder till entreprenörer och startups att förändra sina rutiner till det bättre.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 10 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights