Padelträning - Jonas Björkman

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

padel

Bli mästare på padel med Jonas Björkman

I den här kursen får du lära dig allt om padel, från grundläggande tekniker till avancerade strategier, med hjälp av före detta tennisproffset och nuvarande padelstjärnan Jonas Björkman. Oavsett om du är en nybörjare eller mer erfaren spelare kommer du att få värdefulla tips och råd för att förbättra ditt spel och besegra dina motståndare.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha förbättrat din padelteknik, lärt dig viktiga strategier och taktiker, samt förstått hur du kan samarbeta effektivt med din partner. Du kommer att vara bättre rustad för att möta och besegra dina motståndare i padelmatcher.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som är intresserade av att bli bättre på padel, oavsett om du är en nybörjare eller en mer erfaren spelare. Om du vill ta ditt padelspel till nästa nivå och lära dig från en av de bästa inom sporten, är det här kursen för dig.

Video

Kursinnehåll

 • Hur du blir en mästare på padel
 • Hur du kommer igång med baslinjespelet
 • Hur du slår den perfekta serven, smashen och volleyn
 • Hur du ska positionera dig på plan
 • Hur du skapar en bra gruppdynamik med din partner
 • Hur du ska tänka kring din forehand & backhand
 • Hur du ska arbeta med glasväggarna
 • Hur du slår konstslag
 • Hur du ska lägga upp din taktik & strategi

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Jonas Björkman är ett före detta tennisproffs med en lång och framgångsrik karriär bakom sig, inklusive nio Grand Slam-titlar och tre Davis Cup-segrar. Sedan han pensionerat sig från tennis har han ägnat sig åt padel och tävlar nu på elitnivå både i Sverige och internationellt. Med sin gedigna erfarenhet och expertis inom båda sporterna är Jonas väl lämpad för att hjälpa dig att bli en mästare i padel.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 11 kapitel
 • 11 övningar
 • 1 timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Padelträning - Jonas Björkman, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 3 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
3/5
Sadik
13 okt 2022

Padelkurs har jag aldrig sett i det här formatet tidigare. Det finns ju en hel del gratis material på YouTube, men jag måste säga att det här verkligen var värt pengarna. Att få...

Visa mer
5/5
Lena
05 nov 2021
Bra padelkurs

Bra genomgång och kurs i padel, framför allt grunder men också konstslag och annat som är för folk som spelat längre

5/5
Tim Carlberg
05 nov 2021

Är man inte intresserad av padel innan så blir man det, redan efter första avsnittet!

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights