Ledarskap - Fredrik Reinfeldt

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

ledarskap

Modernt ledarskap i en dynamisk tid med Fredrik Reinfeldt

I den här kursen kommer du att lära dig vad framgångsrikt ledarskap innebär och hur du kan anpassa ditt ledarskap för att hjälpa människor omkring dig att växa och prestera efter deras fulla potential. Kursen täcker både teori och praktiska övningar som hjälper dig att utveckla dina ledarskapsfärdigheter och förmåga att hantera kriser, förändringar och internationella miljöer.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för vad framgångsrikt ledarskap innebär och hur du kan anpassa ditt ledarskap för att hjälpa människor omkring dig att växa och prestera efter deras fulla potential. Du kommer att ha förbättrat dina ledarskapsfärdigheter och förmåga att hantera kriser, förändringar och internationella miljöer.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs passar för alla som vill förbättra sina ledarskapsfärdigheter, oavsett om du redan sitter i en ledande position eller om du aspirerar att bli en ledare i framtiden. Kursen är utformad för att hjälpa dig att utveckla dina ledarskapsfärdigheter och förmåga att inspirera andra att prestera efter deras fulla potential.

Video

Kursinnehåll

 • Hur du blir en modern ledare
 • Hur du får andra att prestera efter deras fulla potential
 • Hur du skapar ett trovärdigt ledarskap
 • Hur du tar din organisation genom en kris
 • Hur du får människor med dig genom en förändringsprocess
 • Hur du bygger en företagskultur
 • Hur du bör agera i en internationell miljö

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Fredrik Reinfeldt, före detta Sveriges statsminister, författare och föreläsare, leder kursen. Med över 40 års erfarenhet av olika ledarroller, både i politiken och inom näringslivet, har Fredrik en unik och värdefull insikt i effektivt ledarskap och hur man får människor att växa och prestera efter deras fulla potential. Han kommer att ge dig de verktyg och strategier du behöver för att bli en framgångsrik och inspirerande ledare.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 kapitel
 • 14 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Mona
26 sep 2022
Lärorik på många olika plan

Fredrik delar mig sig av väldigt bra tips! Jag tar framförallt med mig hur jag kan skapa roliga och attraktiva möten för mina medarbetare.

5/5
Petronella
26 sep 2022
Den bästa kursen jag har gått!

Fredrik är en mästare på ledarskap. Han har en gedigen erfarenhet inom ledarskap, så att lyssna och ta till sig av det han säger är inga problem. Jag känner att jag blev en bätt...

Visa mer
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights