Frigör din potential - Christer Olsson

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

personling utveckling

Våga veckla ut dig med Christer Olsson

I den här kursen lär du dig att våga veckla ut dig själv och nå dina drömmar. Du får ta del av effektiva verktyg och metoder för personlig utveckling, som hjälper dig att utveckla dina färdigheter och insikter.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha utvecklat färdigheter och insikter som hjälper dig att frigöra din potential och leva ett mer balanserat och meningsfullt liv. Du kommer att känna dig mer självsäker och motiverad, kunna bygga starkare relationer med andra och navigera genom livets utmaningar med större förståelse och klarhet. Med dessa verktyg kommer du att vara bättre rustad att realisera dina drömmar och uppnå dina personliga och yrkesmässiga mål.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till dig som vill frigöra din fulla potential, öka din självtillit och skapa balans i ditt liv. Kursen passar både för privatpersoner och yrkesverksamma inom företag, organisationer och kommuner, oavsett befattning eller bakgrund.

Video

Kursinnehåll

 • Självtillit
 • Skilja på verkliga och upplevda förväntningar
 • Våga vara beroende av andra
 • Hitta motivation
 • Skapa balans i ditt liv
 • Realisera dina drömmar
 • Förstå vikten av struktur och kultur
 • Vad som ligger till grund för missförstånd och hur du kan förebygga dem

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Kursen leds av Christer Olsson, en erfaren och inspirerande föreläsare och coach inom personlig utveckling. Med över 27 års erfarenhet inom organisationsutveckling genom individutveckling, delar Christer med sig av sina mest effektiva verktyg för att hjälpa dig att frigöra din potential och skapa balans i ditt liv.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 14 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner
Skriv en recension
5/5
Petronella
26 sep 2022
WOOOOOOOOOW!

Personlig utveckling på en helt ny nivå. Jag trodde att jag mådde bra innan jag gick den här kursen, men nu inser jag hur bra jag faktiskt kan må. Christer är en förebild för mi...

Visa mer
5/5
Mårten
26 sep 2022
WOW

Jag sammanfattar kursen genom att skriva WOW! Det är det bästa jag har hört.

5/5
Matilda
26 sep 2022
Jättebra

Lärorik kurs

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights