Bättre kommunikation på arbetsplatsen

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Bättre kommunikation på arbetsplatsen

Bättre kommunikation på arbetsplatsen

I den här kursen får du verktygen och strategierna du behöver för att förbättra kommunikationen på din arbetsplats. Du kommer att lära dig om allt från effektivt lyssnande till konsten att förhandla, och du kommer att utveckla färdigheter som gör det möjligt för dig att bygga starka relationer och skapa en positiv arbetsmiljö.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en djupare förståelse för de olika aspekterna av kommunikation på arbetsplatsen, och du kommer att kunna använda de strategier och verktyg du har lärt dig för att förbättra din egen kommunikation och samarbete.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som vill förbättra sin kommunikation och sina relationer på arbetsplatsen. Det spelar ingen roll om du är chef, anställd eller konsult - alla kan dra nytta av de kunskaper och färdigheter som kursen ger.

Video

Kursinnehåll

 • Aktivt lyssnande och feedback
 • Konsten att bygga starka relationer
 • Konsten att förhandla
 • Användbara kommunikationsverktyg
 • Hantera kriser på arbetsplatsen

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Kursen är sammansatt av några av Sveriges främsta experter inom ledarskap och kommunikation. Deras breda erfarenhet och expertis inom ämnet garanterar att du får den bästa möjliga vägledningen och stödet för att utvecklas.

Kursledarna är Christer Olsson, Fredrik Reinfeldt, Annika R Malmberg, Elaine Eksvärd, Henrik Fexeus, Anton Granlund & Lars-Johan Åge.

Christer Olsson, en erfaren och inspirerande föreläsare och coach inom personlig utveckling. Med över 27 års erfarenhet inom organisationsutveckling genom individutveckling, delar Christer med sig av sina mest effektiva verktyg för att hjälpa dig att frigöra din potential och skapa balans i ditt liv.

Fredrik Reinfeldt, före detta Sveriges statsminister, författare och föreläsare, leder kursen. Med över 40 års erfarenhet av olika ledarroller, både i politiken och inom näringslivet, har Fredrik en unik och värdefull insikt i effektivt ledarskap och hur man får människor att växa och prestera efter deras fulla potential. Han kommer att ge dig de verktyg och strategier du behöver för att bli en framgångsrik och inspirerande ledare.

Elaine Eksvärd är retorikexperten som vägleder dig i slagkraftig kommunikation. Hon är hyllad författare till tre bästsäljande böcker om modern retorik och har drygt tio års erfarenhet som professionell föreläsare. Elaine anlitas även flitigt som retorik-kommentator i media och har bland annat kommenterat de svenska och amerikanska valen. I övrigt faciliterar hon olika workshops inom kommunikation.

Oavsett om du ska hålla en presentation, är tvungen att lämna ett tråkigt besked till någon eller vill lösa ett missförstånd, ger hon dig verktygen du behöver för att kunna göra det framgångsrikt och snyggt.

Henrik Fexeus är en mångsysslare – mest känd är han för sina kunskaper inom mentalism, manipulationsteknik och illusionism. Utöver det har han skrivit flera bästsäljande böcker inom dessa områden, som även har slagit stort internationellt. Han är också skribent och TV-personlighet.

Henrik är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och flerfaldigt belönad för sina unika framgångar. I SVT har han utfört en rad experiment om psykologisk påverkan, som chockar lika mycket varje gång.

Anton Granlund, entreprenör och grundare av Slash.ten, leder kursen. Med erfarenhet av att hjälpa både svenska och internationella varumärken att förbättra sin kundservice, har Anton en unik och värdefull insikt i hur man bygger och stärker relationer med kunder för att öka försäljningen och skapa nöjda kunder.

Lars-Johan Åge, ekonomiprofessor och förhandlingsexpert, leder kursen. Med en imponerande bakgrund inom förhandling, inklusive utbildning vid Harvard Law School och samarbete med FBI:s gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka, har Lars-Johan Åge en unik och värdefull insikt i förhandlingens konst. Hans analyser av framstående förhandlare, diplomater och näringslivstoppar kommer att hjälpa dig att förstå och bemästra de tekniker och strategier som krävs för att bli framgångsrik i förhandlingssituationer.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 övningar
 • 1.5+ timmars videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Bättre kommunikation på arbetsplatsen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights