Fotografering - Bingo Rimér

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

fota

Lär dig fota som ett proffs med Bingo Rimér

I den här kursen kommer den kända fotografen Bingo Rimér att lära dig allt han kan om fotografering. Med över 20 års erfarenhet inom branschen kommer Bingo att dela med sig av sina kunskaper och tekniker som hjälpt honom att bli en av Sveriges mest framgångsrika fotografer. Kursen ger dig en "crash course" i framgångsrik fotografering och täcker allt från att ta den perfekta bilden till varumärkesbyggande och hur du kan tjäna pengar som fotograf.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en grundläggande förståelse för hur man tar fantastiska foton som ett proffs. Du kommer att kunna använda effektiv ljussättning, hitta inspiration, främja kreativitet, bygga ditt varumärke och förstå hur du kan tjäna pengar som fotograf.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som är intresserade av att lära sig mer om fotografering, oavsett om de är nybörjare eller har viss erfarenhet. Om du vill förbättra dina fotofärdigheter och lära dig hur du kan bli en framgångsrik fotograf, är det här kursen för dig.

Video

Kursinnehåll

 • Hur du tar den perfekta bilden
 • Ljussättning
 • Hur du hittar inspiration
 • Hur du främjar kreativitet
 • Varumärkesbyggande
 • Hur du tjänar pengar som fotograf

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Bingo Rimér är en av Sveriges mest kända fotografer, med över 20 års erfarenhet i branschen. Han har fotograferat allt från världsstjärnor och gatubarn till kungafamiljen och Hells Angels, och har samarbetat med stora varumärken som Universal Studios, Levi's och MTV. Med sin breda erfarenhet och passion för fotografi är Bingo Rimér den perfekta kursledaren för att hjälpa dig att bli en framgångsrik fotograf.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 11 kapitel
 • 12 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Christer
26 sep 2022
Bra

Superbra kurs. Fick insikten att jag faktiskt inte måste lära mig instruktionsboken som följer med kameran, utan det går faktiskt jättebra ändå.

5/5
Henrik
26 sep 2022
Mycket lättare än vad jag trodde

Enkla tips, stora resultat

5/5
Sandra
26 sep 2022
Tack

Tack vare den här kursen kan jag idag ta betalt för mina bilder. Rekommenderar!

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights