Sluta tänka, börja göra - Carina Sunding

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Sluta tänka, börja göra

Sluta tänka, börja göra

I den här kursen kommer du att lära dig hur du kan sluta övertänka och istället bemästra konsten att göra. Kursen ger dig konkreta tips och tekniker som hjälper dig att möta dina rädslor, bryta destruktiva mönster och göra på nya sätt. Du kommer att upptäcka hur du kan utvecklas i riktning mot dina drömmar och mål genom att gå från tanke till handling.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för hur du kan sluta övertänka och istället bemästra konsten att göra. Du kommer att ha lärt dig tekniker för att möta dina rädslor, bryta destruktiva mönster och göra på nya sätt, vilket i sin tur kan hjälpa dig att uppnå dina drömmar och mål.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs passar för alla som vill utvecklas i riktning mot sina drömmar och mål genom att gå från tanke till handling. Kursen är utformad för att hjälpa dig att sluta övertänka och bemästra konsten att göra, oavsett om du är en student, yrkesverksam eller entreprenör.

Kursinnehåll

 • Hur du slutar övertänka
 • Hur du vågar vara nybörjare
 • Hur du tar dig ur gamla vanor
 • Hur du går från tanke till handling
 • Hur du bemästrar konsten att göra

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Carina Sunding, entreprenör, inspiratör och coach, leder kursen. Som skapare av make it happen-metoden och grundare av Sveriges största inspirationsnätverk 4good, har Carina en unik och värdefull insikt i hur man kan utvecklas i riktning mot sina drömmar och mål genom att gå från tanke till handling. Hon kommer att ge dig de verktyg och strategier du behöver för att bemästra konsten att göra och uppnå dina drömmar och mål.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 övningar
 • 1.5+ timmars videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Sluta tänka, börja göra - Carina Sunding, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
3/5
Walter
13 okt 2022

Precis som namnet säger så får du verktyg för att sluta tänka, och börja göra istället. Den här kursen hjälpte verkligen! Jag gick från att vara en lat person, till att bli en v...

Visa mer
3/5
Leon
13 okt 2022

Bra kurs

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights