Ledarskap för försäljningschefer - Mikael Arndt

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Ledarskap

Lär dig leda säljare med Mikael Arndt

I denna kurs kommer du att lära dig hur du bygger och utvecklar framgångsrika säljteam. Mikael Arndt, Sveriges främsta föreläsare inom försäljning, delar med sig av sina erfarenheter och insikter för att hjälpa dig att bli en effektiv försäljningschef. Kursen täcker allt från att rekrytera och behålla stjärnsäljare till att utveckla och motivera ditt team.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en djupare förståelse för vad som krävs för att bygga och utveckla framgångsrika säljteam. Du kommer att ha lärt dig konkreta tips och verktyg för att förbättra dina ledarskapsfärdigheter och öka försäljningsresultaten för ditt företag.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Kursen riktar sig till försäljningschefer, enskilda företagare som planerar att anställa sina första säljare, och företag som vill utveckla riktigt vassa säljare. Det spelar ingen roll om ni sysslar med komplex försäljning över långa tidsperioder eller säljer enkla produkter på daglig basis – den här kursen är för er som vill öka era intäkter.

Video

Kursinnehåll

 • Hur man leder säljare
 • Hur man bygger säljteam
 • Hur man rekryterar & behåller stjärnsäljare
 • Hur man utvecklar & motiverar säljare
 • Hur man ska tänka kring provision & löner
 • Hur man som säljchef ska arbeta med statistik
 • Hur man blir en ledare som andra vill följa

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Mikael Arndt är en säljguru och Sveriges främsta föreläsare inom försäljning när det gäller att skapa verkliga resultat. Han har föreläst i över 20 länder, skrivit 3 böcker, producerat 11 ljudböcker och utbildat tusentals säljare världen över under sin imponerande karriär. I denna kurs delar han med sig av sin erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att bli en framgångsrik försäljningschef.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 kapitel
 • 14 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskap för försäljningschefer - Mikael Arndt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
4/5
Elisabeth
26 sep 2022
Rekommenderar!!!

Väldigt bra kurs!

4/5
Emma
26 sep 2022
WOW!

Jag tycker att det här var en bra kurs. Den översteg mina förväntningar.

4/5
Victoria
26 sep 2022
Klockren kurs!

Superbra kurs, på alla sätt och vis! Alla borde gå den här.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights