Träning och hälsa - Mårten Nylén

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

hälsa

Optimera din hälsa med Mårten Nylén

I den här kursen kommer Mårten Nylén att dela med sig av sina bästa strategier för att förbättra din hälsa och välbefinnande. Du kommer att få insikt i hur du kan optimera din träning, kost, stresshantering och återhämtning för att uppnå dina personliga mål.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för hur du kan skapa en personlig hälsoplan som hjälper dig att uppnå dina mål. Du kommer att ha kunskapen och verktygen för att optimera din träning, kost, stresshantering och återhämtning. Genom att följa Mårtens råd och strategier kommer du att kunna förbättra din hälsa, öka din kapacitet och förmåga, och hantera stress och mental press på ett mer effektivt sätt.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs riktar sig till alla som vill förbättra sin hälsa, öka sin kapacitet och förmåga, och lära sig hantera stress och mental press. Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren idrottare, kommer kursen att ge dig verktygen för att skapa en personlig hälsoplan som hjälper dig att uppnå dina mål.

Video

Kursinnehåll

 • Förstå och skapa ditt individuella fundament
 • Skapa balans och hålla den
 • Förstå hur du bör träna för att få bäst effekt
 • Vikten av mental och fysisk vila
 • Hantera stress och uppgradera din återhämtningsförmåga
 • Sätta värde på tiden för att använda den väl
 • Hur du får kroppen att svara på det du gör
 • Optimera dina resultat

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Mårten Nylén är personlig tränare och hälsoentreprenör. Han föreläser idag världen över om hur man optimerar sin hälsa, ökar sin kapacitet och förmåga, skräddarsyr en bra kost, motverkar stress och hanterar mental press.

Han är känd som huvudtränaren i fyra säsonger av Biggest Loser och har även varit programledare för Ninja Warrior. Hans klientlista är lång och innehåller bland annat namn såsom Wyclef Jean, Joel Kinnaman, Mabel, Daniel Ek, Marie Serneholt och Will Smith.

Mårten anser att en god hälsa är nyckeln till ett framgångsrikt liv, men också till vår egen förmåga och förutsättningar. 

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 8 övningar
 • 1+ timmes videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 2 recensioner
Skriv en recension
5/5
Malte
13 okt 2022

Mårten imponerar som vanligt

3/5
Nils
13 okt 2022

Mårten är bra. Skulle behöva han som pt.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights