Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Ta kontrollen över din hälsa

Längd
3 månader
Pris
1 599 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
3 månader
Pris
1 599 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Samlingsbild på kursledare

Ta kontrollen över din hälsa

I den här kursen får du verktygen och strategierna du behöver för att förbättra kommunikationen på din arbetsplats. Du kommer att lära dig om allt från effektivt lyssnande till konsten att förhandla, och du kommer att utveckla färdigheter som gör det möjligt för dig att bygga starka relationer och skapa en positiv arbetsmiljö.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en djupare förståelse för de olika aspekterna av kommunikation på arbetsplatsen, och du kommer att kunna använda de strategier och verktyg du har lärt dig för att förbättra din egen kommunikation och samarbete.

OBS! Alla kurser ingår i vårt abonnemang som du kan välja att betala månadsvis eller per år!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Investering

 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti

Målgrupp

Kursen passar alla som önskar förbättra sin hälsa och sitt välbefinnande, oavsett tidigare erfarenhet eller kunskapsnivå. Oavsett om du är helt ny inom ämnet eller bara letar efter nya metoder och insikter kommer du att dra nytta av kursen.

Kursinnehåll

 • Hantera stress
 • Få en förståelse hur man får ihop livspusslet
 • Hur du effektivt återhämtar dig
 • Hur man bör tänka kring motion
 • Hur man bör tänka om kost
 • Hur du får en bättre sömn

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Experter inom Framgångsakademin med omfattande erfarenhet och kunskap inom hälsa och välbefinnande kommer att vägleda dig genom denna resa. Med deras stöd kommer du att få en djupare insikt i vad det innebär att leva hälsosamt.

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen, programledare, journalist och utbildad yogalärare, leder kursen. Med över 30 års erfarenhet inom media och ett brinnande intresse för kropp och själ, har Kristin en unik och värdefull insikt i hur man kan hantera stress och förbättra sitt välmående. Hon kommer att ge dig de verktyg och strategier du behöver för att minska din inre stress och leva ett mer balanserat och harmoniskt liv.

Christina Stielli

Kursen leds av Christina Stielli, en erfaren författare och organisationsutvecklare med en stark passion för beteendevetenskap. Christina har medverkat i TV4 Nyhetsmorgon, skrivit flera böcker och är aktiv inom hållbar, personlig utveckling. Hon kommer att dela med sig av sina insikter och metoder för att hjälpa dig att hitta en hållbar balans i ditt liv och stärka ditt emotionella välbefinnande.

Lars-Eric Uneståhl

Lars-Eric Uneståhl är en framstående psykolog, forskare och författare som skapade mental träning som ett resultat av 10 års forskning vid Uppsala universitet. Han har mer än 50 års erfarenhet av att arbeta med mental träning och har hjälpt miljontals människor att förbättra sina liv genom systematisk träning av mentala processer. I denna kurs delar han med sig av sin expertis och erfarenhet för att ge dig en introduktion till mental träning och dess grundläggande principer.

Mårten Nylén

Mårten Nylén är personlig tränare och hälsoentreprenör. Han föreläser idag världen över om hur man optimerar sin hälsa, ökar sin kapacitet och förmåga, skräddarsyr en bra kost, motverkar stress och hanterar mental press.

Johan Axelsson

John Axelsson är en framstående sömn- och stressforskare med över 25 års erfarenhet inom området. Han är verksam vid Institutionen för Klinisk Neurovetenskap på Karolinska Institutet samt Stressforskningsinstitutet på Stockholms Universitet och har publicerat över 100 vetenskapliga artiklar. I denna kurs delar han med sig av sin expertis och forskning för att hjälpa dig att förstå sömnens betydelse och optimera din sömnkvalitet.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 6 övningar
 • 1 timme videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ta kontrollen över din hälsa, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämpas.
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights