Försonas med din barndom - Görel Fred

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Kursbeskrivning

Försonas med din barndom

Få hjälp med att försonas med din barndom

I denna kurs kommer du att lära dig hur du kan försonas med din barndom för att förstå dig själv bättre, skapa konstruktiva relationer med andra vuxna och bli den förälder du önskar vara. Kursen behandlar de grundläggande stegen och processen för att försonas med din barndom och dina föräldrar.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för dig själv och de processer som krävs för att försonas med din barndom. Du kommer att ha lärt dig tekniker och metoder för att förbättra dina relationer med andra vuxna och bli en mer närvarande och medveten förälder.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs är lämplig för alla som vill förstå sig själva bättre, försonas med sin barndom och sina föräldrar, och skapa mer konstruktiva och hälsosamma relationer i sina liv.

Kursinnehåll

 • Hur du ökar din förmåga att göra medvetna val
 • Hur du förstår kommunikation bättre
 • Hur du skapar möjlighet till försoning
 • Hur du bygger en mer vuxen relation till dina föräldrar
 • Hur du slutar strida och finner ro i dig själv

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Görel Fred är en erfaren terapeut, föreläsare, utbildare och handledare som har arbetat med att hjälpa människor att försonas med sin barndom i över 35 år. Hon har skrivit boken "Försonas med din barndom och kanske med dina föräldrar" tillsammans med Ulrika Hjalmarsson-Neideman och driver även "Försoningspodden". I denna kurs delar hon med sig av sin expertis och erfarenhet för att hjälpa dig att skapa konstruktiva relationer och bli den förälder du önskar vara.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 övningar
 • 1.5+ timmars videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Försonas med din barndom - Görel Fred, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
4/5
Therese
26 sep 2022
Väldigt bra kurs!

Mycket intressant kurs!

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights