Självledarskap - David JP Phillips

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

självledarskap

Led dig själv och förändra ditt liv med David JP Phillips

I denna kurs med tillhörande arbetsbok, guidar David JP Phillips, en av världens mest inflytelserika kommunikatörer, dig genom en resa för att förvandla ditt mentala jag. Genom att dela med sig av sina egna erfarenheter, samt de bästa metoderna inom neurologi, biologi och psykologi, ger David dig verktygen för att skapa en känsla av "Wow!" i ditt arbetsliv och din organisation.

Efter att ha gått kursen kommer du att ha en grundlig förståelse för hur du kan utveckla ditt mentala jag och utöva effektivt självledarskap inom din organisation. Du kommer att känna dig mer självmedveten, motiverad och redo att tackla arbetslivets utmaningar med en känsla av "Wow!". Du kommer också att ha en uppsättning konkreta strategier för att förbättra din arbetsvardag och din kommunikationsförmåga, vilket resulterar i en mer produktiv och framgångsrik arbetsmiljö.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Den här kursen är utformad för dig som önskar utveckla sitt mentala jag, stärka ditt självledarskap och förbättra den dagliga kommunikation. Den passar utmärkt för dig som känner sig fast i negativa tankemönster eller kämpar med låg motivation och söker konkreta strategier för att förändra ditt liv på djupet.

Video

Kursinnehåll

 • Hur du på allra bästa sätt utvecklar ditt mentala jag 
 • Varför självledarskap är A och O 
 • Hur du ser på livet med en känsla av “Wow!”
 • Handfasta strategier som förändrar din vardag och ditt liv

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

David JP Phillips är rankad som en av de 18 mest “nördiga” kommunikatörerna i världen. Tusentals har sett hans hyllade TED Talks “How to Avoid Death by Powerpoint” och “The Magical Science of Storytelling”. Hans plattform jpuniversity.com är en av världens främsta online-plattformar inom personlig utveckling. Under de senaste åren har han ägnat sig åt att studera 5000 talare, i syfte att bena ut de 110 mest vanliga teknikerna folk använder i daglig kommunikation.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 10 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Självledarskap - David JP Phillips, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 3,8

Baseras på 6 recensioner
Skriv en recension
3/5
Wilma
13 okt 2022

Bra kurs, men jag tycker att han är lite väl optimistisk ibland.

4/5
Olivia
13 okt 2022

David är lika bra som vanligt.

4/5
Alma
13 okt 2022

David förändrade mitt liv totalt! Jag var verkligen på botten av hopplöshet, men med hans hjälp fick jag tillbaka gnistan i livet. Jag hörde David i Framgångspodden och där sa A...

Visa mer
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights