Så skapar du magi på scen - Joe Labero

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Så skapar du magi på scen - Joe Labero

Lär dig hur du skapar magi på scen

I den här kursen får du lära dig allt om att skapa magi på scen och bli en äkta entertainer från den världsberömda illusionisten och magikern Joe Labero. Du kommer att lära dig allt från enkla tricks att använda på fester till att bygga ett starkt varumärke, bli en showman och nå ut i världen. Kursen passar både dig som vill följa i Joe Laberos fotspår, förstå hemligheterna bakom magin, eller bara underhålla dina närmsta vänner.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en grundläggande förståelse för hur du skapar magi på scen och blir en äkta entertainer. Du kommer att kunna utföra enkla magitricks, bygga ett starkt varumärke och ta en scen på ett professionellt sätt. Du kommer också att förstå hur du bygger och utvecklar koncept samt skapar starka team för att nå framgång inom underhållningsindustrin.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Kursen riktar sig till alla som är intresserade av att lära sig mer om att skapa magi på scen, oavsett om de vill bli professionella illusionister, förstå hemligheterna bakom magin, eller bara underhålla sina närmsta vänner.

Kursinnehåll

 • Grunderna för att skapa magi
 • Tricks för att förbluffa dina vänner
 • Hur du bygger ett starkt varumärke
 • Hur du tar en scen
 • Hur du bygger och utvecklar koncept
 • Hur du skapar starka team

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Joe Labero är en illusionist och magiker som har förbluffat en hel värld i över 30 år. Han har uppträtt på scener i Stockholm, Australien, Nya Zeeland, Singapore och Las Vegas, och har sålt ut världens mest prestigefyllda scener. Med sin gedigna erfarenhet och passion för magi är Joe Labero väl lämpad för att hjälpa dig att skapa magi på scen och bli en äkta entertainer.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 10 kapitel
 • 10 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Så skapar du magi på scen - Joe Labero, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Benjamin
13 okt 2022

WOOOOOOOW! Labero har alltid varit min förebild, och nu får jag dessutom lära mig av honom. Det var verkligen coolt att få se hur han gör vissa av sina tricks, hur mycket planer...

Visa mer
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights