Stresshantering - Kristin Kaspersen

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Stresshantering

Minska din inre stress med Kristin Kaspersen

I den här kursen kommer du att lära dig hur du blir bättre på att hantera stressen du skapar i dig själv. Du kommer att få verktyg och strategier för att minska din inre stress, vända negativa tankar till positiva, bygga en starkare självkänsla och självförtroende samt hantera förväntningar och förändringar i ditt liv. Kursen betonar vikten av självreflektion och personlig utveckling för att uppnå ett bättre välmående.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för hur du kan hantera och minska din inre stress, vilket i sin tur kan förbättra ditt välmående och din livskvalitet. Du kommer att ha lärt dig metoder för självreflektion och personlig utveckling som kan hjälpa dig att hantera förväntningar, förändringar och utmaningar i ditt liv.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs passar för alla som vill lära sig att hantera sin inre stress och förbättra sitt välmående genom självreflektion och personlig utveckling. Kursen är utformad för att hjälpa dig att utvecklas personligt och professionellt genom att lära dig metoder för att hantera stress och förändringar i ditt liv.

Video

Kursinnehåll

 • Hur du minskar din inre stress
 • Hur du vänder negativa tankar till positiva tankar
 • Hur du bygger en starkare självkänsla och självförtroende
 • Hur du blir bättre på att hantera förväntningar på dig själv och andra
 • Hur du blir bättre på att hantera förändringar
 • Hur du hittar din personliga drivkraft

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Kristin Kaspersen, programledare, journalist och utbildad yogalärare, leder kursen. Med över 30 års erfarenhet inom media och ett brinnande intresse för kropp och själ, har Kristin en unik och värdefull insikt i hur man kan hantera stress och förbättra sitt välmående. Hon kommer att ge dig de verktyg och strategier du behöver för att minska din inre stress och leva ett mer balanserat och harmoniskt liv.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 13 övningar
 • 1.5+ timmars videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Stresshantering - Kristin Kaspersen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
3/5
Oscar
13 okt 2022

Kristin imponerar precis som vanligt

4/5
Adrian
13 okt 2022

Kursen gjorde att jag idag känner mig betydligt mindre stressad. Alla borde gå den här.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights