Öka din självinsikt – Annika R Malmberg

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Öka din självinsikt – och få en nytändning!

Öka din självinsikt – och få en nytändning! med Annika R Malmberg

I denna kurs kommer du att lära dig hur du kan öka din självinsikt, hitta din plats i livet och bygga starka relationer med människor du vill ha nära. Annika R Malmberg, talare, artist, författare och relationsexpert, delar med sig av sina bästa metoder för att hjälpa dig att ta reda på vem du är idag och var du vill vara imorgon.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha ökat din självinsikt och fått en bättre förståelse för vad du behöver för att lyckas och må bra. Du kommer att veta hur du hittar din plats i livet och hur du kan bygga starka relationer med människor du vill ha nära.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Video

Målgrupp

Kursen riktar sig till individer som vill öka sin självinsikt, hitta sin plats i livet och bygga starka relationer med människor de vill ha nära. Den passar både för de som vill förbättra sina arbetsrelationer och för de som vill stärka sina privata relationer.

Kursinnehåll

 • Vad som får just dig att  ”tända till” och hitta de områden i livet där du kommer till din rätt, där du har bäst chanser att prestera och även kan hämta kraft och energi
 • Hur du definierar vad som är ”framgång” för dig och hur du snabbast tar dig dit
 • Hur du tar fram dina styrkor
 • Hur du blir mer medveten om din personlighetstyp och ökar din självinsikt
 • Hur du på bästa sätt kan hantera motgångar och avundsjuka
 • Hur du med ökad självinsikt också kan bygga meningsfulla och starka relationer med människor som du vill ha nära. Både på jobbet och privat 

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Annika R Malmberg är en talare, artist, författare och relationsexpert med över 30 års erfarenhet av att hjälpa människor att hitta rätt i livet och utveckla sin fulla potential. Hon är en av tre i Sverige som har uppnått den högsta utmärkelsen Diamond speaker och har utsetts som en av Sveriges 100 bästa föreläsare i tre år i rad.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 12 kapitel
 • 14 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Recensioner

Snittbetyg: 3,7

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
3/5
Erik
13 okt 2022

Annika gör allt så lätt att förstå. Hon krånglar inte till det. Nu vet jag precis vilken färg jag är, och hur jag fungerar i vardagen. Jag ska se till att jag skriver en personl...

Visa mer
4/5
Gunvor
13 okt 2022

Superbra!

4/5
Elisabeth
13 okt 2022

Jag har verkligen bättre självinsikt nu efter att jag har gått den här kursen.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights