Visa utbildning.se som: Mobil

Individanpassat ledarskap

Norén & Lindholm
Kort om utbildningen
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Beskrivning av: Individanpassat ledarskap

Insikt, förståelse och strategier för att leda mot mål

Individanpassat ledarskap är en ledarutbildning där du får ta del av de senaste rönen kopplat till människors prestationsvillkor. Det ger dig förståelse för hur ditt ledarskap skapar förutsättningar för människor att utveckla både kompetens och engagemang.

Du får verktyg som utvecklar ditt ledarskap att bli mer individ- och uppgiftsanpassat. Du lär dig metoder och tekniker för att bli en mer effektiv ledare i mötet med dina medarbetare.

Det individanpassade ledarskapet handlar om att utveckla medarbetarens arbetsprestationer och trivsel på din arbetsplats. För att bli framgångsrik som ledare här så kommer du att få utmaningar i att arbeta med ledaruppgifter som kräver strategisk, taktisk och operativ förmåga.

Kursinnehåll

Utvecklingsnivåer på uppgift

Att kartlägga och utveckla kunskap och kompetensnivåer utgör en central del i det individanpassade ledarskapet. Med rollens arbetsbeskrivning utvecklar du medarbetarens färdigheter mot självgående genom stöd och instruktion i ditt ledarskap.

Individanpassat ledarskap ger dig insikt, förståelse och strategier för att leda medarbetare mot uppsatta mål på ett hållbart och motiverande sätt.

Utveckla fler ledarstilar

Du får ta del av metoder och beprövade konkreta tekniker för att utveckla ditt ledarskap genom att bli medveten om ditt primära ledarbeteende och vilka utvecklingsområden du har att jobba med.

Utifrån två grundläggande beteenden, instruktion och stöd, lär du dig att anpassa ditt ledarskap för att kunna möta dina medarbetares utvecklingsbehov.

Upplägg

Inför utbildningstillfället:
Deltagaren genomför ett uppstartssamtal med utbildaren/handledaren. Förarbetet skickas till deltagaren via e-post.

Under utbildningen:
Deltagaren genomför utbildningen individuellt eller tillsammans med arbetskollegor i en ”företagsanpassad utbildning”. Det kommer att vara ett upplägg med ”hemprojekt” mellan träffarna.

Effektmål

  • Kvalitetssäkra/utveckla roll- och arbetsbeskrivningar.
  • Kartlägga och utveckla medarbetarna på arbetsuppgifter.
  • Testa, utveckla och träna dig att tillämpa fler ledarstilar.
  • Utveckla ditt ledarskap för ökad motivation hos människor.
  • Du blir mer flexibel och mer effektiv i ditt ledarskap

Efter utbildningen

Efter avslutad utbildning erhåller man ett kursintyg och kursbeskrivning. Varje deltagare har tillgång till individuellt stöd och handledning i frågor som rör ledarskap.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Individanpassat ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Norén & Lindholm

Norén & Lindholm

Vårt jobb är att hjälpa människor att växa

Vi hjälper människor att få rätt chefer och medarbetare, rätt jobb, rätt utveckling, rätt kompetens, rätt rådgivning och rätt arbetsprocess i allt vi gör. Vi älskar att utveckla människor och vi är stolta att bidra med kompetens och utveckling av...


Läs mer om Norén & Lindholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Norén & Lindholm

Norén & Lindholm

Kopparlundsvägen 3
721 30 Västerås

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Individanpassat ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 9 recensioner.
Alla recensioner för arrangören