Visar 1-25 av 34 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 34 träffar
12

Ledarskapsföreläsare

Med en föreläsare inom ledarskap får du chansen att ta någon till er organisation som verkligen sitter på gedigen erfarenhet. Någon som har jobbat länge med ledarskap och som kan ge dig och dina kollegor nya infallsvinklar. Det är just detta som är så viktigt. Ibland kör organisationen fast och då kan det vara bra att någon opartisk kommer till dig och lättar upp stämningen och får fart på dig och dina kollegor.

Det finns flera olika ledarskapsföreläsare att välja mellan. Alla med sin egen historia och sina egna unika erfarenheter som de glatt delar med dig och kollegorna för att ni ska få dem bästa förutsättningarna att lösa ett problem, nå era mål eller anta kommande utmaningar.

Ledarskap är ett otroligt brett område och det finns lika många sätt att tänka kring det som det finns ledare och människor att leda. Välj och vraka bland skickliga föreläsare som ger din organisation en energiinjektion!

Inspiration för dig och ditt företag!

En föreläsning är ett fantastiskt bra sätt att sprida glädje och inspiration. Ledarskap handlar inte bara om dig som ledare och dina mellanchefer, utan ledarskap handlar lika mycket om personerna du leder. Att alla är med och inspireras att dra åt samma håll är en viktig förutsättning för att kunskapen ordentligt kommer att genomsyra hela företaget och inte bara toppen.

En riktigt bra föreläsare har förmågan att få människor att tänka på nya sätt och engagera sig på nytt. Det blir som en nyförälskelse och den energin som kommer från det är svår att sätta ett pris på. Men det hjälper dig skapa ett öppnare och mer uppskattat arbetsklimat för dig själv och dina medarbetare. Allt rullat in i ett och samma paket.

Hur bokar man en ledarskapsföreläsning?

Det är bara att hitta en ledarskapsföreläsare som du är intresserad av och därifrån ta kontakt med arrangören. Föreläsaren kommer till er organisation på angivet datum och föreläser i era lokaler. Längd, tema och pris är sådant som du gör upp om med anordnaren utefter vad föreläsaren har för kunskaper och bakgrund.

Genom att boka en föreläsare så säkrar du en trevlig och inspirerande stund för dina medarbetare och skapar goda möjligheter till ökat samarbete och produktivitet.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Kumla Kommun om Framgångsakademin
Framgångsakademin

Våren 2020 grundades Framgångsakademin av Alexander Warg-Pärleros. Syftet var att hjälpa människor att nå sin fulla potential och utvecklas med hjälp av flera av Sveriges mest framgångsrika personer genom onlinekurser och träningsverktyg. I en intervju berättar Lise från Kumla Kommun varför de valde Framgångsakademin.

Läs mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer