Ledarskapsutbildning

Global Leadership i Sverige AB, i Göteborg (+1 orter)
Längd
10 dagar
Pris
34 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2023 (+2 kursstarter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 2023-10-14
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
10 dagar
Pris
34 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2023 (+2 kursstarter)
Sista ansökan
Sista ansökan: 2023-10-14
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 34 000 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Global Leaderships Ledarutbildning, 10 dagar

Äntligen! Ledarskapsutbildningen med 20 års erfarenhet och framgångsrika resultat hos Volvo, genomförd över 60 gånger med tusen nöjda kursdeltagare finns nu tillgänglig för dig! 

Goda ledare är något som är nödvändigt för att en verksamhet ska utvecklas och överleva. Att leda kan dock både vara svårt och utmanande. 

Genom Global Leaderships Ledarutbildning tränas du som ledare att med rätt förutsättningar kunna motivera, utveckla och leda din personal inom din organisation. Vår utbildning ger dig konkreta och praktiska arbetssätt som du kan använda i vardagen, för att skapa och se en förändring direkt. Du får med dig vitala verktyg för att förstå dig själv och ditt eget ledarskap, och därmed också kunna förstå och leda dina medarbetare bättre.

Då vår ledarutbildning har vuxit fram under 20 år är den grundligt genomarbetad och djupt förankrad i vetenskapliga teorier. Genom att ge stort utrymme för praktiska moment och övning, tror vi att vi på bästa sätt hjälper dig att växa i självinsikt och utvecklas som ledare. Vi tycker även att det är viktigt att ha kul!

Utbildningen ger dig kunskaper kring hur ditt värdebaserade ledarskap påverkar grupputveckling, förändring, kommunikation, konflikt, och väldigt mycket mer. I vår utbildning kommer du att tränas i ledarskap genom olika moment och sätta kunskapen du lär dig i praktiken direkt.

Global Leaderships Ledarprogram är en 10-dagars ledarskapsutbildning som sträcker sig över ett halvår. Vi träffas i grupp under två sammanhängande dagar, vid fem olika tillfällen. I utbildningen ingår även en individuell coaching med en av kursledarna.
Välkommen till 10 dagar som kan ta dig hur långt som helst! 

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

23 oktober, 2023

 • Öppen utbildning
 • Göteborg
 • Sista ansökan: 2023-10-14

Kontakta oss för ett företagsanpassat upplägg

 • Företagsanpassad utbildning
 • Sverige

Målgrupp

Utbildningen är till för dig som är ledare, vare sig du är ny i din roll eller har lång erfarenhet av ledarskap. Vi vill hjälpa dig att utvecklas och bli en ännu bättre ledare!

Kursinnehåll

 • Värdebaserat ledarskap
  - Vad gör mig till en ledare och vilken är min ledarstil?
 • IDI-test och profilering
  - Förstå min ledarstil och dem jag leder
 • Förändringsledning
  - Hur leder jag i en förändring?
 • Coach approach
  - Hur är jag en coachande ledare?
 • Grupputveckling
  - Förstå gruppdynamik och utveckling mot ett högt presterande team

Upplägg

Modul 1   Mitt ledarskap

Dag 1 
Hur gör man för att få bästa möjliga start med en grupp? Vem är jag som ledare? Vi undersöker värdebaserat ledarskap och hur det påverkar samspelet med dina medarbetare.

Dag 2 
Vi går igenom 360-verktyget IDI, vilket hjälper dig förstå ditt ledarskap i förhållande till hur andra uppfattar dig, samt hur du reagerar i konflikt och vad som motiverar dig.

Modul 2   Ledarskap i förändring

Dag 1 
Vi arbetar fram förändringsverktyget Förändringens Fyra Rum. Detta ger en ökad förståelse för hur du reagerar i förändring som person och ledare, samt hur du praktiskt och konkret leder andra igenom en förändring.

Dag 2
Att bli fullfjädrad coach kräver mer utbildning, men vi talar om ett coachande förhållningssätt. Vi går igenom hur en coachande ledare kan få medarbetarna att följa med på en förändringsresa på ett engagerat sätt. Och självklart får du öva!  

Modul 3   Kommunikativt ledarskap

Dag 1
Hur kommunicerar vi människor med varandra? Vad har vi för filter och vilken kommunikation hjälper respektive stjälper? Vi går igenom teorier och modeller som hjälper öka din förmåga att nå fram med ditt budskap.

Dag 2
Vad finns det för regler och tips kring konflikthantering? Du får en större vilja och skicklighet i att ge obekväm feedback och du får även öva på att hantera och reda ut en konflikt.

Modul 4    Att leda en grupp 

Dag 1+2
Vi lägger två hela dagar på gruppdynamik. I denna modul kommer du verkligen få känna hur det är att vara med i en grupps utvecklingsfaser. Hur ska du som ledare hantera de olika faserna? Vi dyker ner i djupet på den gruppsjäl som skapas när man är fler än en, för det går inte att undvika gruppdynamiken – oavsett konstellation.    

Modul 5    Examen!

Dag 1+2
Ett halvår har gått och vi firar de förändringar som du framgångsrikt har gått igenom. Du redovisar uppgifter, får ge och ta emot feedback från samtliga kursdeltagare och får berätta om vad som haft störst betydelse för dig under utbildningen. Vi avslutar med pompa och ståt, så klart!  Det blir ett härligt avslut på utbildningen. 

Denna utbildning är förlagd under 5 tillfällen, 10 dagar totalt.

Tid & plats

2023 kör vi igång höstens utbildning med start i oktober:

Modul 1:  23-24 oktober
Modul 2:  21-22 november
Modul 3:  18-19 december
Modul 4:  16-17 januari
Modul 5:  7-8 februari

Kursledare

Eva Hyllstam

Under de senaste 20 åren har Eva arbetat med företag som Volvo, Volvo Cars Business School, Vattenfall, AstraZeneca, Grant Thornton, IKEA, Institutet för Chefsutveckling, Ernest and Young, BDO Revision, Sahlgrenska International, Alcro Beckers, och Visionutveckling. Eva är en framgångsskapare, en individ- och organisationsutvecklare.

Eva är medgrundare och ägare till Global Leadership, samt ägare av World Trade Center Göteborg. Sedan 1998 har Eva arbetat som konsult, utbildat och utvecklat ledare på Volvo i Sverige såväl som i Japan, Kina, Brasilien, Indien, USA och Europa. Hon har varit en inspirerande gästföreläsare i ett antal seminarier och är författare till den svenska boken ”Det bor en hjälte i dig”.

Certificationer: SDI, FIRO-B, 360 Profiler, Myers Briggs Type Indicator, MBTI 2, Cultural Transformation Tools, GRID, Interpersonal Dynamics Inventory, NLP Master Trainer, Facial Action Coding System, Evaluation of Truth and Credibility and Emotional Skills and Competencies

Johanna Ottosson

Johanna har haft chefsbefattningar sedan 1998 inom olika branscher. Sedan 2007 har hon hållit ledarskapsutbildningar och NLP-utbildningar och har coachat chefer och medarbetare. Hon har även föreläst inom olika ämnen, bland annat motivation och förändringsledning.

Johanna startade sitt första företag som konsult 2007 och är medgrundare och ägare till Global Leadership.

Certifieringar: IDI, Four Rooms of Change, NLP Trainer, Coach, MBTI step 1

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 48 recensioner
Skriv en recension
5/5
Kursdeltagare
14 mar 2023

Jättebra utbildning, utmanande, man kände igens ig i mycket utan att ha en bild på det. Men ochså mycket nytt som är användbart.

5/5
Kursdeltagare
14 mar 2023

Mycket bra utbildning, och en väldigt kunnig lärare.

5/5
Kursdeltagare
14 mar 2023

Grym kursledare (Johanna) får en att hålla fokus och intresse igång med sitt engagemang och kunskap inom ämnet🙂

Global Leadership i Sverige AB
Mässans gata 10, vån 7
412 51 Göteborg Götalands län

Global Leadership i Sverige AB

Världen blir allt mer global och företagen följer efter i samma riktning. Samhället har förändrats och globalisering ses av många som den största enskilda sociala faktorn sedan den industriella revolutionen. Men förändringar kan ofta resultera i nya utmaningar för ett...

Läs mer om Global Leadership i Sverige AB och visa alla utbildningar.

Highlights