Visa utbildning.se som: Mobil

Situationsanpassat ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskap
Kort om utbildningen
2 dagar
15 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-05-28 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
2020-05-28  
15 900 SEK
2020-10-05  
15 900 SEK

Kursbeskrivning

Situationsanpassat Ledarskap, nu med e-learning moduler!

Finns det en speciell ledarstil som funkar i alla lägen? Eller påverkas vårt agerande av situationen vi befinner oss i? Om du vill bli en ledare som kan läsa av situationer och anpassa din ledarstil efter läget så ska du gå Situationsanpassat Ledarskap.

Som ledare ställs du inför situationer där medarbetare inte presterar som förväntat. Förstår medarbetaren kraven? Saknas viljan? Eller är det osäkerhet eller rentav bristande förmåga som ligger bakom? Orsakerna till det kan vara många och varierande, inte minst beroende på att vi är olika som människor.

Vad är Situationsanpassat ledarskap?

Gå en kurs i situationsbaserat ledarskap!

Situationsanpassat ledarskap är världens mest genomförda ledarskapsutbildning som fokuserar sig just kring dessa frågor. Utbildningen är baserad på Paul Herseys ledarskaps- modell och det grundläggande synsättet är att leda genom att utveckla medarbetarnas kompetens och att bedöma en människa i en situation snarare än människan. Men för att kunna göra det måste du som ledare kunna se medarbetarens behov, förmåga och vilja i den givna situationen och anpassa ditt sätt att leda, instruera och stödja individen.

Utbildningen utvecklar dina förmågor kommunicera effektivt, agera snabbare och att läsa av situationer, se medarbetares behov, förmåga och vilja i det aktuella läget och anpassa din ledarstil efter det.

E-LEARNING FÖRE OCH EFTER INTERNATET.

Utbildningen innehåller Blended Learning – vilket innebär att du kommer genomföra e-learning moduler redan innan du kommer till oss så att du är bekant med modellen och kan fokusera på praktisk tillämpning under kursdagarna!

BEHÖVER DU GÅ UTBILDNINGEN PÅ ENGELSKA?

I allt mer internationella och mångkulturella verksamheter ökar behovet av att möta medarbetare på engelska. Kanske är koncernspråket rentav engelska. Du som vill gå Situationsanpassat Ledarskap på engelska kan göra det hos oss!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Chefer ledare och projektledare som vill kunna möta individens behov vid varje tillfälle och med hjälp av olika ledarstilar få effektivare och nöjdare medarbetare.

Investering

Utbildning: 15 900 kr
Kost & logi: 2 800 kr
Priser exkl. moms

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Situationsanpassat ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Vi utvecklar ledarskap som får människor att växa och skapa resultat tillsammans. Så beskriver vi för oss själva och för dig anledningen till varför vi finns.

Välkommen till ett utbildnings- och konsultföretag som alltsedan starten 1971 brinner för att utveckla ledarskap på alla nivåer och i alla typer av verksamheter, med människan och mellanmänskliga relationer i fokus. Genom våra öppna utbildningar, coachning och företagsinterna behovsanpassade uppdrag,...


Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta vägen
196 92 Kungsängen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Situationsanpassat ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar