Vässa kompetensen med Hjärtum Utbildning!

Rätt kompetens med rätt utbildning
 

"Bästa utbildning jag varit på, alla kategorier. Bra förankrat i verkligheten."
Det säger Mathias Hall, bovärd på Riksbyggen efter att ha deltagit i vår populära utbildning Ledare men inte chef. Han är en av många deltagare som utvecklat sin personliga ledarstil och lärt sig de viktiga grunderna i ledarskap och kommunikation genom en av våra ledarskapsutbildningar.


”Bra upplägg, innehåll och framförande.”
Kort och koncist från Catarina Thörngren, utbildare på Ragn-Sells och deltagare till kursen Projektledning i praktiken.  Genom kursen har Catarina och övriga deltagare fått en helhetsbild ur projektledarens perspektiv och fått tillgång till praktiska verktyg, modeller och checklistor, som kommer att förenkla och effektivisera projektledarrollen.

 
"Nyvunnen kunskap, nya verktyg, bra exempel, dialog, balansen teori-praktik."
Orden kommer från Conny Swensson, senior account manager på Vattenfall efter att ha deltagit i kursen Affärsförhandling. Genom kursen har deltagarna fått lära sig praktiska förhandlingstekniker och efter kursen kan de självständigt förbereda och genomföra en effektiv affärsförhandling.


Läs gärna mer om vad våra deltagare har tyckt om våra kurser här.

 

Hitta din utbildningsväg hos ossHjärtum

Vårt utbud täcker in ledarskap, kommunikation, kundbemötande, juridik, projektledning och ekonomi. Vi erbjuder dessutom företagsanpassad utbildning, anpassad efter kundens behov och önskemål.

Oavsett vilken utbildning eller kurs du söker är vi övertygade om att du hittar den hos oss. Kontakta oss om du behöver råd eller tips om kurser – vi hjälper gärna till! 

Hälsningar från oss på Hjärtum Utbildning Läs mer om Hjärtum Utbildning

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Hjärtum Utbildning och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.