Visar 1-14 av 14 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-14 av 14 träffar
 

Varför gå en HR specialist utbildning?

Rollen som HR-ansvarig handlar både om att genomföra affärsnyttiga aktioner och att skapa ett bra klimat på arbetsplatsen, och därför kan frågor som etik och moral vara ack så viktiga för en HR-specialist. Dessa frågor kräver uppmärksamhet då de är viktiga steg för att få anställda att trivas och ta ansvar för sina arbetsuppgifter, en förutsättning för att ni som verksamhet ska bli verkligt framgångsrika. Som HR-ansvarig är det därför viktigt att kunna balansera de krav som finns på företagets effektivitet och lönsamhet med hälsan och välbefinnandet hos de anställda, ett hantverk du kan få hjälp att förfina under en HR specialist utbildning. 

Idag ses HR i allt större utsträckning utifrån den strategiska betydelse det har för en organisations verksamhet. En utbildning till HR specialist kan vara ett vitalt bidrag för att HR ska kunna stödja den övergripande affärsstrategin i företaget på ett mer effektivt sätt. Nya perspektiv och infallsvinklar är viktiga faktorer för att utveckla nya strategier och för att nå nya mål. Genom att gå en utbildning för att bli HR specialist kan du få verktyg och handfasta övningar som hjälper dig i ditt strategiska tänkande och agerande, och du får de kunskaper som krävs för att kunna ta beslut i viktiga frågor inom organisationen. 

En stor del av ditt arbete som jobbar inom HR består ofta av att samtala med medarbetare och chefer inom din organisation, samtal som ofta är av coachande karaktär. Att ha kunskaper i hur du kan coacha dina medarbetare hjälper dig att skapa, förvalta och utveckla för organisationen givande relationer. I det relationsskapande arbetet är det också viktigt att kunna förhandla med de olika parterna för att försöka få besluten att gynna alla involverade. Om du har bra förhandlingsförmåga kommer du ha det lättare att skapa bättre avtal med medarbetare, konsulter, fack med flera. Med hjälp av en HR specialist utbildning utvecklar du ditt kunnande inom coaching och din förhandlingsskicklighet

Låt dig utvecklas och gör skillnad

En HR specialist utbildning är för dig som har gedigen erfarenhet men som nu är redo för nästa utmaning. Genom att kompetensutveckla dig bygger du upp din förmåga att analysera och driva igenom viktiga förändringar vilket ger dig möjlighet att klättra i karriären samtidigt som du hjälper din organisation att bli mer framgångsrik. Du får möjligheten att lära dig mer om hur du kan arbeta med etik, mångfald och arbetsmiljö inom organisationen och du blir expert på karriär- och rekryteringsfrågor. Genom att utbilda dig till HR specialist utvecklar du din kompetens inom bland annat affärsorientering, verksamhetsutveckling och omvärldsanalys.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Ida utbildade sig till sitt dröm...
Cady Utbildningar

Idas framtida vision var att arbeta som HR-specialist, här berättar hon hur hon utbildade sig till sitt drömyrke på distans. Läs hela intervjun här!

Läs mer
Peter hittade HR-utbildningen so...
Cady Utbildningar

Peter hittade vad han letade efter i Cadys utbildning till HR-specialist. Så här gick det till när han läste på sina villkor och tog nya steg i karriären. Läs hela intervjun här!

Läs mer
Matina ser fram emot nya HR utma...
Cady Utbildningar

Matina läste Cadys distansutbildning till HR-specialist och nu är hon redo för nya HR utmaningar. Efter hennes utbildning är hon väldigt positiv till en framtid inom yrket och ser framemot att utveckla branschen. Läs hela intervjun här!

Läs mer
Vad ger ett MiLprogram?
MiL Institute

" Jag har blivit tryggare och säkrare som individ och som ledare. Jag har fått lära känna en hel massa fantastiska människor. I mitt ledarskap har jag infört ett antal av de verktyg och metoder. Efter programmet strukturerade jag om hur vi arbetar i ledningsgruppen."
Se vad tidigare kursdeltagare säger

Läs mer