Vad säger kursdeltagarna?

Advantum Kompetens har under årens lopp arbetat i snart sagt alla branscher och företag samt inom kommuner, landsting och statliga verk. Kursdeltagarna ger i snitt utbildningen 4,6 i helhetsomdöme på en 5-gradig skala! Vad säger då kursdeltagarna?


Advantum Kompetens

"Jag fick en riktig aha-upplevelse"

"Jag hade väldigt stor nytta av Ny som chef när jag var just ny som chef. Den gav de baskunskaper jag behövde. Nu känner jag mig redo att ta nästa steg och funderar på att gå en fördjupande ledarskapsutbildning."

Ny som Chef

Johan Wiman, Atrox Development


"Har fått in ett helt annat tänk när jag kommunicerar"

"Jag är supernöjd med den utbildning jag gick hos er! Jag har fått in ett helt annat tänk när jag kommunicerar med andra människor, såväl påarbetet som privat. Jag gillar att kursledaren tog tillvara på och jobbade med våra önskemål både innan och underutbildningen. Alla var hela tiden delaktiga genom övningar och arbete i mindre grupper."

Kommunikation och samtalsmetodik

Jeanette Gustafsson, Väderstad AB


"Stor nytta av de olika lärstilarna"


"Jag jobbar i vår kundtjänst som servicekoordinator och utbildar mina kollegor i vårt nya affärssystem. Jag har haft mycket hjälpav de olika lärstilarna och med att göra en bra och strukturerad planering av utbildningen jag brukar hålla. Fick med mig tips som har varit nyttiga när jag förbereder mig inför utbildningen."

Praktisk pedagogik

Åsa Hägg, Toyota


"Som kunnig processledare är jag nöjd med de tips vi fått med oss"

"Två jättebra dagar med fokus på workshops och processledning för oss på Arbetsförmedlingen! Jag som kunnig processledare känner mig jättenöjd med alla de råd och tips vi har fått med oss hem.

Att leda workshops

Lena Lidefjord, Arbetsförmedlingen

 Läs mer om Advantum Kompetens AB

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Advantum Kompetens AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.