Deltagare om Västsvenska Handelskammaren

 

 

Certifiering i VDs Roll och Ansvar

Ann-Sofie Rolandsdotter kursdeltagare Västsvenska Handelskammaren

"Bra och professionella föreläsare som ger en inspirerande genomlysning till vad man som vd ska veta om ansvar och skyldigheter. Dessutom bjuds vi på ett nytt nätverk. Jag gillar den härliga blandningen med kursdeltagare där vi kommer från olika branscher, har olika erfarenhet av vd-roll och styrelsearbete, och framförallt där alla är nyfikna, intresserade och engagerade.”

Ann-Sofie Rolandsdotter, Vd Cygni Väst

 

CERTIFIERING I EXPORT- OCH IMPORTHANTERING

Nilla Niklasson kursdeltagare Västsvenska Handelskammaren

"Fantastiska föreläsare som får ämnena att vara både intressanta och roliga att lära sig. Varje utbildningsdag är en unik erfarenhet som man tar med sig livet ut. Denna Certifiering i export- och importhantering har tagit mig ett steg närmare mitt drömjobb. Jobbar man med export eller import kan jag garantera att man lär sig något nytt vid varje tillfälle."

Nilla Niklasson, Freight Forwarder, DSV Air & Sea

 

STYRELSEORDFÖRANDE

Ria Damgren Nilsson kursdeltagare Västsvenska Handelskammaren

"Det är alltid bra att gå den här typen av kurser för att fräscha upp sig kring det som är dagsaktuellt. Syftet med att gå utbildningen var att jag ville få bredare kunskap i ordföranderollen men även som styrelseledamot. Jag har verkat i den ideella världen, med sina utmaningar. Utbildningen hade mer fokus på näringslivsperspektiv och för mig var det naturligtvis intressant att se vad som skiljer sig. Men mycket är väldigt likt. Jag blev påmind om saker som jag hade glömt eller lagt åt sidan.”

Ria Damgren Nilsson, Vice styrelseordförande i Sveriges Olympiska Kommitté, i International Triathlon Union samt i Svenska Triathlonförbundet.Läs mer om Västsvenska Handelskammaren

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Västsvenska Handelskammaren och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.