Visa utbildning.se som: Mobil
Visar 1-25 av 241 träffar

Vad är business management?

När du jobbar som en business manager har du det främsta ansvaret att ta hand om de administrativa delarna av en affärsverksamhet. Du bör ha kunskaper om att hantera olika typer av personer, kommunicera rätt och ha goda ledarskapsförmågor.

Du ska kunna organisera, styra och utveckla hela affärsverksamheten. Du jobbar bland annat med vilken typ av affärsmodell verksamheten har, vad för typ av marknadsföring företaget jobbar med, hur ni analyserar och mäter lönsamheten av affärsverksamheten samt håller koll på företagets affärsstrategi – och mycket mer.

Vad för typ av utbildningar finns det?

För dig som har goda kunskaper i business management men vill vidareutveckla vissa kunskaper som kan vara nyttigt för både dig och företaget. Med en utbildning kan du få fördjupade kunskaper som: analysförmåga, hur du styr en verksamhet och få bättre förståelse för marknadsföring som hjälper dig bli en bättre ledare för just ditt företag.

Här på utbildning.se hittar du olika typer av kurser som du kan utveckla dina kunskaper inom. Vi har kurser som fokuserar på den ekonomiska styrningen där du lär dig mer om företagets finansiella flöde. Vi har även påbyggnadsprogram där du kan lära dig mer om hur du ska hantera olika typer av professionella relationer i din roll som business manager.

Hittar du inte riktigt vad du söker? Var som sagt inte rädd för att höra av dig till oss eller gör en intresseanmälan på en utbildning eller utbildningsarrangör för att veta mer.

Vem är utbildningarna för?

Du som är business manager är driven ända ut till fingerspetsarna! Du vet vad du vill och du vill framåt!

I vårt utbud ovan hittar utbildningar för dig som vill utvecklas i din roll. Du bör vara intresserad av ekonomi, administration och försäljning samt ha ett bra sinne för hur du hjälper dina medarbetare prestera på topp.

Känner du att du behöver förstärka någon av dessa viktiga egenskaper kan du alltid söka dig igenom listan ovan och med hjälp av någon av dessa utbildningar utveckla dina tidigare kunskaper för att glänsa extra i din arbetsroll.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Reportage
Stockholms Universitet

– eMBA programmet vid Stockholms universitet ger mig en chans att lägga en bas inom ekonomi och business som stödjer min nuvarande befattning som VD samt steget från specialist till chef och affärsutvecklare.
/Deltagare i eMBA programmet

Läs mer om vad deltagarna säger om Stockholms Universitets eMBA
MBA en trygghet för karriären
EXMI Executive Management Institute

I ett näringsliv som premierar förmågan att leverera resultat hamnar formell kompetens ofta i skymundan.
Men i det långa karriärperspektivet är teorierna avgörande för att kunna se hur alla bitar passar ihop.

Läs mer
Projektledning med agila metoder...

Lars Sundermeyer har tidigare arbetat som projektledare och kände därför till begreppen Scrum och Kanban redan innan han bokade sig på 2-dagarskursen. Lars valde att delta på Informators kurs Projektledning med Agila metoder för att ta reda på om det fanns delar av agil projektledning som gick att implementera i hans dagliga arbete.

Läs mer