Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarskapsutbildning - Katalyserande Ledarskap®

Gothia Akademi AB
Kort om utbildningen
72 timmar
35 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-03-18 - Göteborg
Göteborg
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2020-03-18  
35 000 SEK
2020-05-18  
35 000 SEK
2020-08-19  
35 000 SEK
2020-09-30  
35 000 SEK

Kursbeskrivning

Ledarskapsutbildning - Gothia Akademi erbjuder en hyllad ledarskapsutbildning med utbildare och kurskamrater som du kommer att stortrivas med. Vi har utbildat ledare sedan början av millenniet. Här på utbildning.se hittar du över 200 referenser från tidigare kursdeltagare. Snittbetyget på denna ledarskapsutbildning är en bra bit över 4,8 på en 5-gradig skala.

Din ledarskapsutbildning på Gothia Akademi är inriktad på coachande ledarskap, vi kallat det "Katalyserande Ledarskap" och "Katalyserande Coachning".

Utbildningen är ackrediterad av Sveriges, Europas och världens största branschförbund för professionella coacher och coachutbildare - International Coach Federation (ICF). "Katalyserande Coachning" är inte bara en förstklassig ledarskapsutbildning med inriktning på coachande ledarskap, den ger dig också tillgång till Gothia Akademis steg 2 och steg 3 (Diplomerad förändringsledare). Tillsammans blir dessa steg en av världens mest gedigna utbildningar inom området och den enda ICF-ackrediterade utbildning i Sverige som självständigt uppfyller utbildningskravet för certifiering som coach på den allra högsta nivån (ICF Master Certified Coach - MCC). 

Eftersom Gothia Akademis deltagare är beredda att resa långt för att gå sin utbildning just på Gothia Akademi så kommer du ha kurskamrater från hela Sverige och ofta också fån något av våra grannländer. Här är några referenser från deltagare som rest från söndra Sverige:

"En fantastisk investering i egen utveckling som ger användbara verktyg både i coachningssituationer, ledarskap och privat. Det är utan tvivel den bästa utbildning som jag har gått."

Björn Lillieström

Senior Advisor, Nordiska ministerrådet, Köpenhamn

"Utbildningen har gett mig personlig utveckling och nya verktyg för att bli en bättre coach. Öppenheten hos deltagarna i kombination med de kraftfulla verktygen gör utbildningen till en av de bästa jag har gått."

Daniel Berntsson

Team Leader, Verisure Innovation, Malmö

"What I like the most: Professional approach, clear structure + overall set-up. All the methods + tools that are shared in an inspiring way and that I could test right away. I received a "complete package.""

Christina Nüske

Process leader, IKEA Retail Services, Helsingborg

"Du får en energiboost med massor av matnyttig kunskap under utbildningen. Utmärkt blandning av inspiration, träning och insikter."

Lotta Stagne

Egen företagare (team- och ledarutveckling), Bjärred

"Innehållsrik, utmanande och intressant utbildning. Många härliga möten och insikter. Weltklasse - som tysken hade sagt."

Vidar Jonsson Wallin

Tränare Höllvikens ICF, utbildare Skånes IBF, Helsingborg

"Det är en otroligt inspirerande och underbar utbildning. Alla verktyg jag har fått och möjligheten att träna har fått mig att utvecklas med stormsteg. Så otroligt duktiga, wow!"

Zdravko Vrabac

Teamleader, Volvo Personvagnar, Kristianstad

"Utbildningen får högsta betyg. Den har varit professionell, innehållsrik och användbar. Jag har fått fantastiska verktyg, många insikter och mycket ny kunskap."

Annika Loberg

Rekryterings- och kompetenskonsult, Vedbaek, Danmark

"Utbildningen är genuin och man får valuta för pengarna, inte en massa floskler utan värdefull kunskap som förmedlas på ett mycket proffsigt sätt. Allt är genomtänkt - kvalitet från start till slut."

Ulrika Åkerlund

Ägare, CrossFit Spiro, Halmstad

Läs mer om Gothia Akademis utbildningar på ga.se. 

Kursdatum och upplägg

Omfattning: 9 dagar

Kursstart 18 mars 2020
18-20 mars, 1-3 april, 22-24 april

Kursstart 18 maj 2020
18-20 maj, 3-5 juni, 24-26 juni

Kursstart 19 augusti 2020
19-21 aug, 2-4 sept, 23-25 sept


Kursstart 30 september 2020

30 sept-2 okt, 14-16 okt, 4-6 nov

Utbildningen kan kombineras med heltidsarbete om man kan vara borta från arbetet under alla kursdagarna. Kursdagarna är obligatoriska.

Din ansökan är bindande först en vecka efter antagningsintervjun, om du blir antagen.

Video

   

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsutbildning - Katalyserande Ledarskap®, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi AB

Gothia Akademi

  Gothia Akademi är ett Göteborgsbaserat utbildningsinstitut som har arrangerat coach- och ledarskapsutbildningar sedan 2003. Våra kursdeltagare kommer främst från olika delar av Götaland och vi är glada över att vi lyckats skaffa oss ett så gott rykte att vi har deltagare...


Läs mer om Gothia Akademi AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gothia Akademi AB

Danskavägen 20
41266 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsutbildning - Katalyserande Ledarskap®!

Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 650 recensioner.
Alla recensioner för arrangören