Visa utbildning.se som: Mobil

Självledarskap och personlig effektivitet

Informator
Kort om utbildningen
2 dagar
16 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-02-18 - Stockholm
Distans, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
16 900 SEK
2021-02-18

Stockholm
16 900 SEK
2021-05-05

Kursbeskrivning


- Bli din egen pilot!
Dagens arbetsliv allt större krav på självledarskap. Med chef och kollegor på annat håll krävs det att vi är duktiga på att prioritera och motivera oss själva. Utan förmågan att själva styra vår tillvaro upplever vi lättare att vi är stressade och frustrerade.
Under dessa två dagar får du hjälp ta tag i ditt personliga ledarskap för att skapa en känsla av kontroll och effektivitet i din vardag. Att få möjlighet att uppleva mindre stress och mer lugn.
Utbildningen är 2 dagar + 0,5 dag uppföljning efter 2-3 veckor. Dag 2 avslutas med en personlig handlingsplan, som du tar med dig.

Förändringsledning av dig själv, nuläge – önskat läge- Stress – Hjärnan och kroppen- Beteende – jaget – värderingar - mönster- Lär känna dig själv (styrkor – fällor)- Motivation och Drivkrafter - övertygelser som hjälper eller stjälper- Värderingar, mål – mina, företagets, avdelningens- Fokus – hitta lugnet- Kropp, tanke – tillstånd- Att säga nej och ja- Personlig handlingsplan- Uppföljning
Kursen varvar teoriavsnitt med belysande övningar, diskussion och mycket reflektioner, enskilt och i grupp.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Självledarskap och personlig effektivitet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Självledarskap och personlig effektivitet från Informator, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Självledarskap och personlig effektivitet!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar