Visa utbildning.se som: Mobil

Utvecklande ledarskap (UL)

HumaNova
Kort om utbildningen
4 dagar
15 040 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: Hösten och våren - Stockholm
Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
Hösten och våren  
15 040 SEK
Stockholm
Hösten och våren  
15 040 SEK

Kursbeskrivning

Utbildningen utvecklande ledarskap (UL) vänder sig till dig som är chef, ledare eller projektledare och önskar skapa en arbetsmiljö som lockar fram det bästa både av dig själv och dina medarbetare.

UL är en ledarskapsutbildning för dig som har tröttnat på det konventionella ledarskapets detaljstyrande och vill öppna upp för ett utvecklande ledarskap. En skräddarsydd utbildning för dig som arbetar i någon form av ledande befattning.

Utvecklande ledarskap är en ledarskapsmodell som med fördel kan användas som en del av organisationens chefsutvecklingsprogram. Den fungerar utmärkt för dig som vill utvecklas personligt och skapa större trygghet i din ledarroll. Med ett utvecklande ledarskap blir det helt enkelt roligare att vara chef.

Utbildningen och ledarskapsmodellen utvecklades i slutet på 90-talet när Försvarshögskolan gjorde en utvärdering av vetenskapliga ledarskapsteorier. Utvecklande ledarskap(UL) blev teorin som utmärker sig när det handlar om förbättrad effektivitet inom alla organisationer.Utvärderingen blev också grunden för Försvarshögskolans svenska modell av ”Transformational Leadership”.

Målgrupp

Utbildningen Utvecklande Ledarskap vänder sig till alla som idag arbetar i någon form av ledande befattning som t ex chef, ledare eller projektledare.

Syftet

Syftet med UL är att utveckla ledarskap genom att:

 • Öka självinsikten
 • Utveckla dagliga ledarhandlingar
 • Lära dig motivera dina medarbetare
 • Utveckla den egna arbetsgruppen
 • Skapa ökat engagemang och högre effektivitet i organisationen
 • Med större självinsikt blir du medveten om hur just du fungerar både som person och som ledare. Under utbildningen får du träna på olika ledarstilar och lära dig metoder som inspirerar till engagemang, motivation och ansvar.

En viktig del av utbildningen är att göra en egen personlig utvecklingsplan samt att dela erfarenheter och lärdomar med andra ledare.

Pris:

Privat
18 800 SEK inkl moms

Företag
18 800 SEK exkl moms

Kursinnehåll

Utbildningen inleds redan innan första utbildningstillfället genom att dina medarbetare ger feedback på ditt sätt att leda. Detta görs genom ett analysverktyg med ett 60-tal frågeställningar på en enkät som medarbetaren fyller i. Resultatet av enkäten blir det underlag som du jobbar vidare med under utbildningsdagarna. I utbildningen varvas teoretiska teorier och modeller med praktiska övningar och gruppdiskussioner.

 • ULL (Feedbackinstrumentet Utvecklande Ledarskap Ledarbedömning)
 • Ledarstilsmodellen och Utvecklande ledarskap
 • Personlig feedback på ditt ledarskap
 • De olika ledarstilarna
 • Teoretiska modeller
 • Metod för personlig ledarutveckling
 • Personlig utvecklingsplan

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utvecklande ledarskap (UL), direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Jonas
(5)
Övningarna som gjordes var så bra att jag aldrig kommer att kunna glömma att leda med UL. HELT OTROLIGT BRA KURS!!

HumaNova

HumaNova

HumaNova

På HumaNova har vi utbildningar både för dig som söker nya vägar i ditt yrkesliv och för dig som vill utvecklas som människa.  HumaNovas pedagogik bygger på ett öppet system utan dogmer. Vi arbetar upplevelsebaserat, vilket innebär att erfarenheter och...


Läs mer om HumaNova och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

HumaNova

Skeppsbron 32
111 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Utvecklande ledarskap (UL)
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören