Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Ledarskapsprogram för nya chefer och ledare

Wilson Utveckling
Kort om utbildningen
6 dagar
42 500 SEK exkl. moms
Stockholm

Kursbeskrivning

Detta utvecklingsprogram är speciellt komponerat för dig som är ny som ledare och chef

Vill du känna dig trygg i din nya roll som ledare och chef? Och ha en verktygslåda som du utifrån kan leda och utveckla dina medarbetare och skapa effektivitet och arbetsglädje i din organisation genom ett tydligt och kommunikativt ledarskap? Då har du kommit rätt till denna utbildning som ger dig kunskap och insikt i ditt personliga ledarskap och hur du kommunicerar detta framgångsrikt och ditt ledaransvar samt hur du implementerar en god kultur i din organisation. 

Wilson Utvecklings chef- och ledarprogram sträcker sig över flera månader och är uppdelat i fyra moduler. 

Målgrupp

För dig som är ny som ledare och chef, eller är i ledande befattning som söker en verktygslåda och behöver utveckla sig som ledare.

Kursen kan företagsanpassas.

Kursinnehåll

Modul 1, 2 dagar
Ledarskapet - Med fokus på effektivitet & produktivitet, där arbetsglädje och resultat samverkar. Vi lär oss det fundamentala i ledarskapet och får praktiska hjälpmedel till att styra vår enhet i en gemensam färdriktning. 

Egen utveckling - Hur använder jag mina personliga egenskaper och ledarstil. Hur uppfattas dessa av mina medarbetare i en relation som skall stärka team och färdriktning. JTI® personlighetsanalys genomförs.

Modul 2, 2 dagar
Situationsanpassat Ledarskap® - Kompetensutvecklande ledarskap och ledarstilar, vilande på forskning. Nya kompletterande verktyg till de du redan börjat implementera i din verksamhet. 

Coaching - Det effektiva ledarskapet med målstyrning genom coachning - på förmiddagen teori, på eftermiddagen praktisk tillämpning. Kommunikation och feedback.

Modul 3, 2 dagar
Kommunikation - feedback och konflikthantering. Feedback och svåra samtal är svårt där rädslan tar över. Vi tränar i workshops och får verktyg att förebygga dyrbara konflikter på våra arbetsplatser. 

Teamutveckling - Hur skapar vi ett effektiva, dynamiska och framgångsrika team. Vi arbetar i workshops med grupprocesser och gruppdynamik.

Modul 4, 2 dagar
Förändringsarbete - Att leda vid förändring och/eller behov av utveckling. Om hur vi som individer fungerar och hur vi hjälper individen och gruppen vidare.

Leadership expectations - vi analyserar det slutliga resultatet utifrån din 360 i Situationsanpassat Ledarskap och jobbar med vilka egenskaper som stärker och utvecklar nöjdhet och inspiration på din arbetsplats.

Tid & plats

Öppna kurser och företagsanpassade i Stockholm. Kursen kan genomföras på annan ort som så önskas. 

Stockholm: Klarabergsviadukten 70, kl 9.00 - 17.00 samtliga 8 dagar. Resterande datum presenteras i samråd med gruppen på plats.

Investering

Invenstering är 35 500 SEK per deltagare, kursmaterial ingår

Mat & logi

Förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe ingår i kursavgiften.

Erbjudande

Boka tidigt rabatt, boka tidigare än 60 dagar innan kursen startar så bjuder vi på 10% 

Är ni fler än 3 deltagare som anmäler er, kontakta oss gärna för offertförslag.

Kursledare

Anna Wilson har gedigen erfarenhet och kompetens inom ledarskap och organisationsutveckling. Anna är certifierad i följande verktyg:

  • Janssen´s Model®
  • Situationsanpassat Ledarskap®
  • Mayers Briggs Typeindicator JTI®
  • Business & Leadership Coaching

Anna är även mentor i Connect Väst, samtalsledare på Västsvenska Handelskammaren samt föreläsare och handledare på IHM Business School i Personligt Ledarskap.

Har ni frågor eller funderingar kontakta gärna Anna Wilson via intresseanmälan nedan.

Ett utvecklingsprogram för nya ledare och chefer

Examen, diplom m.m.

Intyg erhålls med kursinnehåll efter genomgången utbildning.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogram för nya chefer och ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Wilson Utveckling

Wilson Utveckling hjälper sina kunder till ökad effektivitet, lönsamhet och arbetsglädje.

Hos oss hittar du både öppna och företagsanpassade utbildningar som möter individ, grupp, team och organisation. Vi utvecklar medarbetare, chef, ledare, projektledare, ledningsgrupp, HR, VD och annan ledande befattning. Alla våra utbildningar och kurser erbjuds i ett kompletterande programstöd som...


Läs mer om Wilson Utveckling och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Wilson Utveckling

Mässans Gata 10
412 51 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsprogram för nya chefer och ledare!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 35 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskapsprogram för nya chefer och ledare från Wilson Utveckling, fyll i dina uppgifter: