Ledarskapsprogram - Diplomerad Ledare 2

Advantum Kompetens AB, i Stockholm (+1 orter)
Längd
6 dagar
Pris
42 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 september, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Längd
6 dagar
Pris
42 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 september, 2024 (+3 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning
Från 42 000 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Ledarskapsprogram - Diplomerad Ledare 2

Diplomerad Ledare 2 - Ledarskapsprogram i fyra steg

Redo att ta nästa steg i din karriär som erfaren chef? Tre utbildningar utifrån din kompetensprofil som tar dig till Diplomerad ledare 2. Du har redan gått grundutbildningar i ledarskap och vill utveckla dig och din kompetens till nästa nivå mot ett ledardiplom.

Du går i tre steg de ledarutbildningar som du i just din ledarroll har behov av. Du börjar med Transformerande Ledarskap som ger självinsikt och bygger på i två steg med ytterligare två ledarutbildningar. Du avslutar med den digitala Chefsskolan där du leder ett virtuellt team och gör övningar och tester. När du klarat de tre delarna och kunskapstestet så får du ditt diplom – Diplomerad ledare 2.

Vilka utbildningar i kombination som är rätt för just dig hjälper våra rådgivare och våra Kompetensprofiler dig att få fram. Du har två år på dig att gå programmets tre steg och du väljer datum i det öppna kursprogrammet som passar dig. I Stockholm, Göteborg, Malmö eller om du vill delta digitalt.

Kommande kursstarter

Välj mellan 3 kursstarter

18 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

27 september, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Hör av er för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

För dig som har en medarbetargrupp som kan ge återkoppling på dina ledarbeteenden de senaste sex månaderna eller längre.

Varför välja Advantum Kompetens AB?

Auktoriserat utbildningsföretag

Kursledare med
praktisk erfarenhet

4,6 av 5 i
kursutvärderingar

Utbildningens innehåll

Steg 1 –Transformerande ledarskap– 2dgr

Få en starkare bild av ditt ledarskap med Lead Forward. Analys av ditt eget ledarskap ger självinsikt med feedback från ditt team. Två dagar som ger dig en tydlig bild av dina styrkor och din potential. Utbildningen varvar korta faktapass med övningar och reflektioner i grupp och skapar även ett nätverk av andra personer som du kan hålla kontakt med och få stöd av. Verktyget och analysen bygger på den forskningsbaserade modellen Full Range Leadership Model och du skapar tillsammans i gruppen din egen handlingsplan för att stärka och utveckla dig som ledare.

Steg 2 – Utveckla din kommunikativa förmåga – 2 dgr

Det finns flera ledarprogram som utvecklar din förmåga att kommunicera. Vilken som är rätt för dig diskuterar vi i den inledande analysen när vi sätter programmet.Effektiv kommunikationkan vara en bra utbildning för att med ett bredare fokus stärka din förmåga att nå fram. Behöver du stärka din förmåga att lösa konflikter kanKonflikthanteringvara en bra utbildning för att få en större trygghet och verktygslåda för att lösa konflikter.

Steg 3 – Led med ett starkare fokus – 2 dgr  

I det sista steget finns flera vägval beroende på just din situation. Kanske står du inför stora förändringar, då är utbildningenLeda i förändringett bra alternativ. Leder du andra chefer ärLeda chefer och ledningsgrupperen bra utbildning där du får insikt om det indirekta ledarskapets utmaningar och verktyg som skapar en högre grad av effektivitet i ditt ledarskap som chef över andra chefer.

Steg 4 – Digitala Chefsskolankunskapstest och fördjupning – 6 timmar

Du gör efter de tre utbildningarna en repetition och förstärkning av dina kunskaper med hjälp av den Digitala Chefsskolan och får möjlighet att träna och öva på ditt virtuella team i organisationen Ypsilon. När du klarat de tre delarna och övningarna så har du möjlighet att ta ut ditt Diplom – Diplomerad ledare 2.

Allt detta ingår

Lunch och kaffe, frukt, godis. PPT och övningshäfte, diplom och lärportal som stärker lärandet med extra material i fyra månader. Dessutom får du checklistor och verktyg för dina vanligaste utmaningar. Ett material som du sparar och använder över lång tid. Utbildningen har en Lärkarta® vårt verktyg för snabb inlärning med hjärnans sätt att lära i fokus.

Lead Forward- enkät för självinsikt och skattning av egna ledarbeteenden- minst fyra medarbetare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogram - Diplomerad Ledare 2, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Advantum Kompetens AB
Karlavägen 108
115 26 Stockholm

Advantum Kompetens AB är ett auktoriserat utbildningsföretag som erbjuder öppna och skräddarsydda utbildningar inom ledarskap, att leda sig själv, kommunikation, pedagogik och HR. Vårt öppna program finns i Stockholm, Göteborg, Malmö och Umeå. Företagsinterna lösningar levererar vi i hela Norden och Europa....

Läs mer om Advantum Kompetens AB och visa alla utbildningar.

Highlights