Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Ledarskapsprogram - Diplomprogram

Gällöfsta Perlan Ledarskap
Kort om utbildningen
Enligt överenskommelse
Nästa tillfälle: Individanpassat - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Ledarskapsprogram - ta ett ordentligt kliv i din ledarskapsutveckling!

Diplomprogram i ledarskapLedarspasprogramet på Gällöfsta Perlan är ett av marknadens bästa ledarutvecklingsprogram för dig som vill ha en djupgående och genomgripande utbildning  – dessutom med stöd av en individuell coach som tar dina ambitioner på allvar.

Diplomprogrammet kombinerar våra öppna utbildningar, med UGL som grund, med individuell coachning före, under och efter utbildningen. Du får en unik flexibilitet där du väljer olika inriktningar som passar dig och coachningen är anpassad efter dina behov och dina val.

Varje Diplomprogram skräddarsys alltså efter dina behov och när du efter ca 15 månader gått igenom programmet erhåller du Stiftelsen Gällöfsta Utbildningscentrums Diplom som ett bevis för att du tagit ett ordentligt kliv i din ledarskapsutveckling.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till nya, blivande eller erfarna chefer, teamledare och ledare som söker ett sammanhållande program för att höja både sin kompetens och sitt marknadsvärde. För dig som redan gått någon av de ingående utbildningarna under de senaste två åren, finns möjligheten att komplettera dessa och fullfölja Gällöfsta Ledarutvecklings Diplomprogram.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogram - Diplomprogram, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Vi utvecklar ledarskap som får människor att växa och skapa resultat tillsammans. Så beskriver vi för oss själva och för dig anledningen till varför vi finns.

Välkommen till ett utbildnings- och konsultföretag som alltsedan starten 1971 brinner för att utveckla ledarskap på alla nivåer och i alla typer av verksamheter, med människan och mellanmänskliga relationer i fokus. Genom våra öppna utbildningar, coachning och företagsinterna behovsanpassade uppdrag,...


Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta vägen
196 92 Kungsängen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsprogram - Diplomprogram!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar