Ledarskapsprogram - Diplomprogram

Gällöfsta Perlan Ledarskap
Kort om utbildningen
Enligt överenskommelse
Nästa tillfälle: Individanpassat - Stockholm
Öppen utbildning
Stockholm

Kursbeskrivning

Ledarskapsprogram - ta ett ordentligt kliv i din ledarskapsutveckling!

Diplomprogram i ledarskapLedarspasprogramet på Gällöfsta Perlan är ett av marknadens bästa ledarutvecklingsprogram för dig som vill ha en djupgående och genomgripande utbildning  – dessutom med stöd av en individuell coach som tar dina ambitioner på allvar.

Diplomprogrammet kombinerar våra öppna utbildningar, med UGL som grund, med individuell coachning före, under och efter utbildningen. Du får en unik flexibilitet där du väljer olika inriktningar som passar dig och coachningen är anpassad efter dina behov och dina val.

Varje Diplomprogram skräddarsys alltså efter dina behov och när du efter ca 15 månader gått igenom programmet erhåller du Stiftelsen Gällöfsta Utbildningscentrums Diplom som ett bevis för att du tagit ett ordentligt kliv i din ledarskapsutveckling.

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till nya, blivande eller erfarna chefer, teamledare och ledare som söker ett sammanhållande program för att höja både sin kompetens och sitt marknadsvärde. För dig som redan gått någon av de ingående utbildningarna under de senaste två åren, finns möjligheten att komplettera dessa och fullfölja Gällöfsta Ledarutvecklings Diplomprogram.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarskapsprogram - Diplomprogram, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskap utvecklar organisationer och ledarskap där människor får växa och skapa resultat tillsammans. I partnerskap med våra kunder hjälper vi organisationer att utveckla sin kultur, sitt ledarskap och medarbetarskap. Vår ambition är att bidra till livskraftiga organisationer och...


Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Landsvägen 39, 6tr
17263 Sundbyberg

Tel: Vxl: 08-581 795 02
Fax 08-581 795 80

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarskapsprogram - Diplomprogram!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 20 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarskapsprogram - Diplomprogram från Gällöfsta Perlan Ledarskap, fyll i dina uppgifter: