Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
12 dagar
135 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-03-23 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Behöver du nya perspektiv, kreativa idéer och alternativa förändringsmetoder i ditt ledarskap?

Executive Management Program syftar till att ge dig nya insikter kring samband mellan strategi, värdeskapande och organisering. Tillsammans med andra företagsledare och chefer lär du dig att identifiera, utveckla och analysera relevanta frågeställningar och hitta svaren som driver företagets strategi och affärsutveckling framåt. Ni får nya insikter om affärens konkurrenskraft, styrning mot värdeskapande, och om ledningsgruppens arbete och kommunikation.

Programinnehåll:

• Att skapa strategier och analyser av både företaget, branschen och omvärlden
• Kundrelationer, marknadsföring och varumärket
• Företagets ekonomi och verksamhetens krav på värdeskapande
• Organisation och verksamhetsstyrning
• Ledningsgruppens syfte och samverkan
• Att kommunicera verksamhetes mål

Med fokus på affären får du nya perspektiv och utökad verktygslåda att hantera företagets eller organisationens utmaningar på kort och lång sikt. Du får djupare förståelse för hur ni i ledningsgruppen kan arbeta bättre tillsammans och hur ekonomiska mål kan göras begripliga och engagerande för medarbetare.

Programmet leds av erfarna föreläsare och processledare inom respektive område. Tillsammans med de andra deltagarna får du ett kvalificerat forum för kunskapsutbyte med vilka du kan diskutera konkreta utmaningar som du stöter på i din organisation, samt ett nätverk genom vilket du och din organisation kan fortsätter att utvecklas i efter programmets slut.

Målgrupp

Programmet vänder sig till dig som är chef på ledningsgruppsnivå inom näringslivet, offentlig sektor eller annan verksamhet. Du är med och fattar beslut av strategisk karaktär samt leder förändringsprocesser.

Investering

135 000 SEK (Ex moms)
Kostnad för kost och logi tillkommer.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Executive Management Program, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner.

John Wistedt, The Wine Team Global
Kursen gav en bra blandning av inspirerande tankar och konkreta verktyg. Bredden på kurserna är bra för en chef och ledare som vill kunna lyfta perspektivet för utveckla verksamheten.

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...


Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Executive Management Program från SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, fyll i dina uppgifter: