Ledarutveckling – att leda andra

Consentio Ledarskap AB, i Eskilstuna (+1 orter)
Längd
5 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för ett anpassat upplägg se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
5 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för ett anpassat upplägg se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Bli en ledare som motiverar, inspirerar och engagerar!

Efter avslutad utbildning har fått lära dig mer om hur du som ledare skapar ett genuint engagemang. Du får lära dig ta fram det som driver den personliga individen och vad som skapar rätt förutsättningar för att leda en grupp människor.

Kursen vänder sig främst till dig som har eller ska få ett ledaransvar i en eller annan form som har genomfört UGL och vill fortsätta att utvecklas. Genom uppgifter, diskussioner och teoripass fokuserar kursen på områden som vi av erfarenhet vet ligger inom ledarens vanligaste utmaningar. Ledarutveckling ger bra verktyg för ett tydligt och utvecklat ledarskap med en hög grad av personlig omtanke.

Kursen tränar din förmåga att se och hantera konflikter. Möjlighet att reflektera kring faktorer som gynnar ett utvecklande ledarskap och arbetsmotivation. Du får kunskap inom ämnet lagutveckling. Utvecklar din kompetens om stress och stresshantering samt tränar din förmåga att kommunicera i svåra samtal, medling och delegering.

Grundkrav genomförd UGL - Utveckling av Grupp och Ledare.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för ett anpassat upplägg

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Upplägg

Kursinformation

Denna utbildning ingår som en del i vårt Diplomerade Ledarutvecklingsprogram där varje kurssteg omfattar fem dagar, inklusive kvällar. Vi bor i enkelrum på kursgårdar av hög standard i lugna miljöer. Måltider som ingår är frukost, lunch, tvårätters middag samt fika.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarutveckling – att leda andra, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights