Visa utbildning.se som: Mobil

Ledarutveckling – att leda andra

Consentio Ledarskap AB
Kort om utbildningen
5 dagar
28 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-11-15 12:00 - Grythyttan
Öppen utbildning
   
Grythyttan

Kursbeskrivning

Ledarutveckling – att leda andra

Bli en ledare som motiverar, inspirerar och engagerar!

Efter avslutad utbildning har fått lära dig mer om hur du som ledare skapar ett genuint engagemang. Du får lära dig ta fram det som driver den personliga individen och vad som skapar rätt förutsättningar för att leda en grupp människor.

Kursen vänder sig främst till dig som har eller ska få ett ledaransvar i en eller annan form som har genomfört UGL och vill fortsätta att utvecklas. Genom uppgifter, diskussioner och teoripass fokuserar kursen på områden som vi av erfarenhet vet ligger inom ledarens vanligaste utmaningar. Ledarutveckling ger bra verktyg för ett tydligt och utvecklat ledarskap med en hög grad av personlig omtanke.

Kursen tränar din förmåga att se och hantera konflikter. Möjlighet att reflektera kring faktorer som gynnar ett utvecklande ledarskap och arbetsmotivation. Du får kunskap inom ämnet lagutveckling. Utvecklar din kompetens om stress och stresshantering samt tränar din förmåga att kommunicera i svåra samtal, medling och delegering.

Grundkrav genomförd UGL - Utveckling av Grupp och Ledare.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Upplägg

Kursinformation

Denna utbildning ingår som en del i vårt Diplomerade Ledarutvecklingsprogram där varje kurssteg omfattar fem dagar, inklusive kvällar. Vi bor i enkelrum på kursgårdar av hög standard i lugna miljöer. Måltider som ingår är frukost, lunch, tvårätters middag samt fika.

Pris per del inklusive kost & logi 28 600 (exklusive moms).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ledarutveckling – att leda andra, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Consentio Ledarskap AB

Investera i kunskap - Öka lönsamheten!

Consentio Ledarskap ett av branschens mest etablerade företag med uppdrag över hela Sverige och hela Europa. Sedan 1998 har vi designat utbildningar som passar just ditt företag, dina chefers och medarbetares behov. Ett urval av vad vi jobbar med; Organisationsutveckling- effektiva arbetsgrupper...


Läs mer om Consentio Ledarskap AB och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ledarutveckling – att leda andra!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 157 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ledarutveckling – att leda andra från Consentio Ledarskap AB, fyll i dina uppgifter: