Visa utbildning.se som: Mobil

Allt inom Ledarskap | Företagsanpassade kurser

Hjärtum Utbildning
Kort om utbildningen
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Anpassad ledarskapsutbildningAnpassad ledarskapsutbildning

En anpassad utbildning inom ledarskapsområdet kan t ex handla om projektledning, arbetsledning, teamutveckling, medarbetarsamtal eller arbetsrätt. Att leda andra är en mångfacetterad roll och behoven av kunskaper varierar från arbetsplats till arbetsplats.

Ledarskapsutbildning på plats hos er

Genom att skräddarsy en utbildning kan ni plocka ut de delar som ni har behov av just för tillfället. Kanske har ni genomgått en omorganisation och har chefer som behöver lära sig att leda i förändring och få alla samlade kring det nya som gäller. Vid nyanställningar kan en utbildning för nya chefer vara mycket bra för att snabbt kunna axla chefsrollen. Osv.

Det finns många alternativ - ni bestämmer upplägget!

Fördelarna med en företagsanpassad utbildning

•    Innehåll, upplägg och nivå anpassas till era specifika behov
•    Ni bestämmer själva datum så det stämmer med företagets verksamhet
•    Sekretessen bibehålls när inga utomstående deltar
•    Deltagarna kan utbyta erfarenheter och kunskaper inom den egna organisationen
•    Hela arbetsgrupper får samma kunskaper samtidigt

Välkommen att kontakta oss för offert och prisförfrågan på anpassad ledarskapsutbildning.

Innehåll

Exempel på kurser inom ledarskapsområdet

Nedan följer några av våra öppna kurser och utbildningar inom området ledarskap. Beställ dem som de är eller anpassa dem efter era behov.

Att leda utan att vara chef | En utbildning för alla som leder andra, utan att ha en formell chefstitel. Här lär du dig grunderna i bl a ledarskap, kommunikation och gruppdynamik. Du lär dig hur du gör för att verkligen våga vara den ledare som du vill vara.

Arbetsledarutbildning | Lär dig hur du bäst agerar i din nya roll som arbetsledare. Få verktygen som förbereder dig på de krav och förväntningar som väntar. Det här är en grundkurs i bl a ledarskap, konflikthantering  och kommunikation.

Certifierad ledare | En utbildning för alla som har arbetat en tid som ledare och som vill utvecklas för att komma vidare i sin yrkesroll. En personlig ledarskapsmodell står i fokus och en handlingsplan för framtiden arbetas fram.

Ny som projektledare | En kurs som går igenom projektledarens roll, från starten av projektet till avslutningen. Du får tillgång till praktiska mallar och checklistor samt lär dig vilka mekanismer som påverkar en grupps samarbetsförmåga och dynamik.

Aktuell arbetsrätt | En viktig kurs som lär dig vilka lagar och regler som du måste känna till som chef och arbetsgivare. Du lär dig bland annat vad som gäller kring anställningsavtal, varsel, uppsägning, avsked, LAS och integritet.

Chefens samtal | En kurs i hur du bäst planerar och genomför både medarbetarsamtal och svåra samtal med din personal. Du lär dig olika kommunikationsverktyg som hjälper dig att t ex utvärdera medarbetarens kompetens och arbetsresultat, hantera olika jobbiga beteendestilar och minska känslor av obehag inför svåra samtal.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Allt inom Ledarskap | Företagsanpassade kurser, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 12 recensioner.

Sten Bokvist, arbetsledare, Ewes AB
(5)
Föreläsaren var mycket lätt att lyssna på. Det märks att han vet vad han pratar om (anpassad utbildning, Chefens samtal).
Ammar Shaarbaf, GIS-samordnare, Värmdö kommun
(5)
Superintressant och nyttig utbildning. Lugn, kunnig, pedagogisk föreläsare.
Staffan Weinö, enhetschef, Skövde kommun
(5)
5 av 5

Hjärtum Utbildning

Hjärtum utbildning

Hjärtum Utbildning

Vi har mer än 20 års erfarenhet av kursverksamhet och erbjuder öppna kurser och utbildningar inom ledarskap, kundservice, kundbemötande, arbetsrätt, entreprenadjuridik, ekonomi mm. Vi är det lilla utbildningsföretaget med det stora nätverket av professionella utbildare och föreläsare. Vi månar om...


Läs mer om Hjärtum Utbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Hjärtum Utbildning

Karlaplan 9 B
114 60 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 12 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,9)
Baseras på 792 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Reportage
Vässa kompetensen med Hjärtum Ut...

”Bästa utbildning jag varit på, alla kategorier.”

"Nyvunnen kunskap, nya verktyg, bra exempel, dialog, balansen teori-praktik."

 Vilka säger så och om vad?

Läs mer