Visa utbildning.se som: Mobil

UGL – Utveckling av grupp och ledare

Consentio Ledarskap AB
Kort om utbildningen
5 dagar
15 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-02-03 10:00 - Skanör med Falsterbo
Eskilstuna, Grythyttan, Skanör med Falsterbo
Svenska
Öppen utbildning
Kommande starter
Skanör med Falsterbo
2020-02-03 10:00  
15 900 SEK
2020-03-23 10:00  
15 900 SEK
Eskilstuna
2020-03-09 10:00  
15 900 SEK
2020-09-28 10:00  
15 900 SEK
Grythyttan
2020-05-11 10:00  
15 900 SEK
2020-11-30  
15 900 SEK

Beskrivning av: UGL – Utveckling av grupp och ledare

UGL – Utveckling av grupp och ledare

Vår UGL-kurs gör dig till en bättre ledare på bara fem dagar!

Den här utbildningen passar dig som vill utveckla ditt ledarskap och lära dig förstå andra människor och hur dessa individer interagerar för att skapa en viss typ av gruppdynamik. Med rätt verktyg lär du dig skapa en produktiv och trygg arbetsmiljö för dina medarbetare.

UGL är sannolikt Sveriges populäraste ledarskapsutbildning. Fler än 3500 nöjda kursdeltagare har genomfört sin UGL hos Consentio Ledarskap. Utbildningen riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och medarbetarskap oavsett vilken roll du har på arbetsplatsen. UGL passar dig som är verksam i näringsliv, offentlig förvaltning eller är engagerad i en intresseorganisation. UGL ger dig möjligheten att följa med på en resa i hur en grupp utvecklas och vad som främjar en positiv utveckling.

UGL ger deltagarna chansen till utveckling som individer och ledare där resultatet bland annat är relaterat till hur mycket deltagaren själv aktivt deltar i kursen. Du får ökad förståelse för ledarskapets utmaningar relaterat till gruppens utveckling. 

Efter genomförd UGL-utbildning erbjuder vi dig att fortsätta din utveckling med vårt Diplomerade Ledarutvecklingsprogram.

Målgrupp

UGL-kursen lämpar sig både för personer som har en arbetsledande befattning och för de som ingår i en arbetsgrupp. Den vänder sig till de som vill förstå ledarskap och medarbetarskap i grupper och att hitta sin roll i dessa. UGL kan upplevas som en krävande kurs, därför bör du vara utvilad och i god balans inför kursstart. Det är en utbildning och kan inte användas för att lösa en personlig krissituation.

Våra kursgårdar

Grythyttan – Grythyttans Gästgivaregård
Eskilstuna – Sundbyholms Slott 
Skanör– Hotell Spelabäcken

Investering

15 900 kronor samt 8 000 kronor för kost och logi.

TOTAL kurskostnad 23 900 (moms tillkommer).

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UGL – Utveckling av grupp och ledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Consentio Ledarskap AB

Consentio Ledarskap AB

Investera i kunskap - Öka lönsamheten!

Consentio Ledarskap ett av branschens mest etablerade företag med uppdrag över hela Sverige och hela Europa. Sedan 1998 har vi designat utbildningar som passar just ditt företag, dina chefers och medarbetares behov. Ett urval av vad vi jobbar med; Utveckling av Grupp och...


Läs mer om Consentio Ledarskap AB och visa alla utbildningar.

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 147 recensioner.

Jan-Erik Jonsson
(5)
En del nytt och mycket bekräftelse på tidigare erfarenheter, eftersom jag varit chef och ledare i många år. Bra mix av deltagare, branscher och erfarenheter. Deltagarna hade stor variation i sin längd och omfattning av chefs/ledarskap. En av få utbildningar jag verkligen kan rekommendera. För alla.
Nicklas Lilja, Malmö stad
(5)
Jättebra kurs då man fick uppleva kursmaterialet och inte bara föreläsningar. Gav ökad förståelse.
Stefan Johansson, Villaägarnas riksförbund
(5)
Veckan gav, förutom insikter om mig som person och ökad självkännedom, verktyg för att göra mig tryggare i min ledarroll och förmåga att se gruppens utveckling i nytt perspektiv. Därutöver gavs en ökad förståelse för hur konflikter kan uppstå och hur de på ett effektivt sätt kan bemötas/hanteras.
Recensioner
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 147 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 147 recensioner.
Alla recensioner för arrangören