Visa utbildning.se som: Mobil

Vad ger ett MiLprogram?

MiL Institute

Vad ger ett MiLprogram? Så här säger våra deltagare:

mil ” Jag har blivit tryggare och säkrare som individ och som ledare. Jag har fått lära känna en hel massa fantastiska människor. Vänner som bygger upp mitt självförtroende. Vänner som leder mig framåt. I mitt ledarskap har jag infört ett antal av de verktyg och metoder som vi gått igenom under programmet, men mest av allt har jag förändrats som människa. Jag arbetar med feedback, reflektion, coachning etc. I min ledningsgrupp har jag åkt i väg på teambuilding. Vidare har jag strukturerat om hur vi arbetar i ledningsgruppen. Jag känner att vi äntligen är på rätt väg.”

Per Krokstäde
Store Specialist Manager, Inter IKEA Systems Service
MiLprogrammet för erfarna chefer  "Den kunskap och feedback jag fått i MiLprogrammet har direkt påverkat mitt ledarskap. Jag har fått innovativa metoder inom strategi och kommunikation som har fört både mig och min verksamhet framåt.
Jag använder mycket mer tid till att reflektera nu än tidigare. Jag värdesätter det och kan direkt dra nytta av det i mitt beslutsfattande.”

Gunnar Mensner, Regionbankchef, DnB NOR, MiLprogrammet för erfarna chefer“Ett superbra program med kompetenta ledare, som har givit mig massor med modeller, nya erfarenheter, nya insikter och ett fantastistk nätverk för framtiden.”

Solbritt Svanberg, Controller, Knauf Danogips GmbH, MiLprogrammet för nya chefer
 


“Stort tack för en härlig tid och en otroligt givande utbildning. Jag har utvecklats starkt som person och har redan haft användning av verktygen i mitt dagliga ledarskap. Kunde inte haft det bättre!!”

Tobias Gustafsson, IT Projektledare, Skandiabanken, MiLprogrammet för nya chefer
 


”Är klarare både mot mig själv och omvärlden med vad jag vill och står för och bättre på att formulera detta. Campusveckan har gjort att jag lättare fattar beslut och vågar mer. Jag har verktygen.”

Solution Manager, Sony Ericsson Mobile Communications, MiL Campusveckan – Personligt ledarskap
 


"Är rakare, mer öppen och tar konflikter. Teorierna om coachning och konflikthantering kunde jag omsätta direkt.” 

Avdelningschef, Malmö Stad, MiL Campusveckan – Personligt ledarskap
 


”Att vara i en så speciell miljö som klostret med de underbara systrarna gjorde att jag öppnade upp för alla de stora frågorna i livet - så miljön var nog avgörande. Men också det lite lättsamma förhållningssättet till de tunga ämnena - det öppnade upp för både mod, allvar och skratt!"

Citat från deltagare i Resan Inåt
 


"Resan inåt gav goda samtal kring de viktigaste frågorna i livet - som livshjulet, värdegrunder, vänner, det givna och det valda... Det viktigaste blev att jag fick en möjlighet att få ihop en hel bild av mitt liv och förhållningssätt och därmed en möjlighet att välja väg framöver."

Citat från deltagare i Resan Inåt  


"Mycket bra kurs, gav mycket att tänka på och många "aha" upplevelser. 
Jättebra kursledare och en fantastisk grupp!" 

Citat från deltagare i Förändring & motstånd


”I MiL Institute har vi en partner som stöttar oss i att ta fram våra chefers personliga ledarskap så att vi fortsätter ha de bästa ledarna i finansbranschen. MiL hjälper våra chefer att hitta och utveckla sina inre resurser. Hos MiL får de också verktyg som de kan använda varje dag på jobbet. MiL erbjuder inte bara en kurs, utan ett lärande som fortsätter. Det är det som gör skillnad. För våra alumni finns det seminarier i framkant kring det som vi behöver fylla på med, kontinuerligt.”

Ing-Marie Frithiof, Chef Human Resources, Danske Bank Sverige filial, om MiL Institute

 

 Läs mer om MiL Institute

Beställ mer information


Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med MiL Institute och veta mer om deras utbildningar.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!