Diplomerat Ledarutvecklingsprogram

Consentio Ledarskap AB, i Eskilstuna (+1 orter)
Längd
5 + 5 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för ett anpassat upplägg se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
5 + 5 dagar
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för ett anpassat upplägg se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Diplomerat Ledarutvecklingsprogram

Ett givande ledarskapsutvecklingsprogram som vänder sig till dig som vill fördjupa dig ytterligare på området. Upplägget är låter dig på egenhand styra hur du vill lägga upp utbildningen.

Upplägget av Consentio Ledarskaps ledarutvecklingsprogram vänder sig till dig som har gått Utveckling Grupp Ledare (UGL). Upplägget ger en god möjlighet att själv styra vägen till diplomering. Genom upplevelsebaserad inlärning ger kursprogrammets delar en unik möjlighet att utvecklas som människa, ledare och chef. Du inleder med UGL, därefter väljer du vilken av kurserna Ledarutveckling och Grupputveckling du genomför som steg två respektive steg tre. De kan även genomföras som enskilda utbildningar efter UGL.

Ledarutveckling - att leda andra. Vänder sig främst till dig som har eller ska få ett ledaransvar i en eller annan form. Genom uppgifter, diskussioner och teoripass fokuserar kursen på områden som vi av erfarenhet vet ligger inom ledarens vanligaste utmaningar. Ledarutveckling ger bra verktyg för ett tydligt och utvecklat ledarskap med en hög grad av personlig omtanke.

Grupputveckling - att leda sig själv. Denna del vänder sig till dig som vill fördjupa din processmedvetenhet, öka insikten om dig själv, i relation till andra. I denna kurs ges du möjlighet att bättre se och förstå din egen roll i den gruppdynamiska processen. Kunskap om och förståelse för samspelet mellan människor är en förutsättning för ett gott ledarskap.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för ett anpassat upplägg

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Upplägg

Kursinformation

Gemensamt för Ledarutveckling och Grupputveckling är att varje kurssteg omfattar fem dagar, inklusive kvällar. Vi bor i enkelrum på kursgårdar av hög standard i lugna miljöer. Måltider som ingår är frukost, lunch, tvårätters middag samt fika.

Tid & plats

Grupputveckling

V46 - Sundbyholms Slott Eskilstuna

Ledarutveckling

V17 2023 - Hotell Statt Hässleholm

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerat Ledarutvecklingsprogram , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Highlights