Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Diplomerat Ledarutvecklingsprogram

Consentio Ledarskap AB
Kort om utbildningen
5 + 5 dagar
28 600 - 29 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2023-04-24 - Eskilstuna
Eskilstuna, Hässleholm
Öppen utbildning

Kommande starter
Eskilstuna
29 400 SEK
2023-04-24

Eskilstuna
29 400 SEK
2023-11-13

Kursbeskrivning

Diplomerat Ledarutvecklingsprogram

Diplomerat Ledarutvecklingsprogram

Ett givande ledarskapsutvecklingsprogram som vänder sig till dig som vill fördjupa dig ytterligare på området. Upplägget är låter dig på egenhand styra hur du vill lägga upp utbildningen.

Upplägget av Consentio Ledarskaps ledarutvecklingsprogram vänder sig till dig som har gått Utveckling Grupp Ledare (UGL). Upplägget ger en god möjlighet att själv styra vägen till diplomering. Genom upplevelsebaserad inlärning ger kursprogrammets delar en unik möjlighet att utvecklas som människa, ledare och chef. Du inleder med UGL, därefter väljer du vilken av kurserna Ledarutveckling och Grupputveckling du genomför som steg två respektive steg tre. De kan även genomföras som enskilda utbildningar efter UGL.

Ledarutveckling - att leda andra. Vänder sig främst till dig som har eller ska få ett ledaransvar i en eller annan form. Genom uppgifter, diskussioner och teoripass fokuserar kursen på områden som vi av erfarenhet vet ligger inom ledarens vanligaste utmaningar. Ledarutveckling ger bra verktyg för ett tydligt och utvecklat ledarskap med en hög grad av personlig omtanke.

Grupputveckling - att leda sig själv. Denna del vänder sig till dig som vill fördjupa din processmedvetenhet, öka insikten om dig själv, i relation till andra. I denna kurs ges du möjlighet att bättre se och förstå din egen roll i den gruppdynamiska processen. Kunskap om och förståelse för samspelet mellan människor är en förutsättning för ett gott ledarskap.

Upplägg

Kursinformation

Gemensamt för Ledarutveckling och Grupputveckling är att varje kurssteg omfattar fem dagar, inklusive kvällar. Vi bor i enkelrum på kursgårdar av hög standard i lugna miljöer. Måltider som ingår är frukost, lunch, tvårätters middag samt fika.

Pris per del inklusive kost & logi 28 600 (exklusive moms).

Tid & plats

Grupputveckling

V46 - Sundbyholms Slott Eskilstuna

Ledarutveckling

V43 2022 - Hotell Statt Hässleholm 

V17 2023 - Hotell Statt Hässleholm

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerat Ledarutvecklingsprogram , direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Consentio Ledarskap AB

Investera i kunskap - Öka lönsamheten!

Consentio Ledarskap ett av branschens mest etablerade företag med uppdrag över hela Sverige och hela Europa. Sedan 1998 har vi designat utbildningar som passar just ditt företag, dina chefers och medarbetares behov. Ett urval av vad vi jobbar med; Intent-Based Leadership (IBL)...


Läs mer om Consentio Ledarskap AB och visa alla utbildningar.
Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Diplomerat Ledarutvecklingsprogram !

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 164 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Diplomerat Ledarutvecklingsprogram från Consentio Ledarskap AB, fyll i dina uppgifter:

}