Visa utbildning.se som: Mobil

Certifierad ledare 1.0 – Företagsanpassad

Framfot företagsutbildning
Kort om utbildningen
2 + 2 + 2 utbildningsdagar
Företagsanpassad utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Chefsutbildning för dig som vill nå framgång

Detta är en komplett ledarskaputbildning som ger dig allt du behöver för att bli en framgångsrik och respekterad ledare. Utbildningen består av tre ledarskapskurser, nivå 1-3, med extra kvalitetssäkring och stöd. Du kan genomföra stegen i den takt du vill, anpassat till din yrkesroll. Efter genomförd utbildning får du en certifiering som bekräftar din höga ledarkompetens.Certifierad ledare

Genom alla tre kurser finns en rödtråd. Med en gemensam pedagogik och kursstruktur får du allt du behöver för att gå från ny som chef till fullfjädrad ledare. Varje kurs ger dig verktyg för att praktisera mellan kurstillfällena så du kan utveckla dig själv och dina medarbetare.

I utbildningen ingår ett års tillgång till Kompetensportalen där du kan hämta mallar och fylla på med kunskap när du behöver. Genom portalen får du tillgång till ett Digitalt Ledarnätverk™ som ger möjlighet till utbyte med kompetenta utbildare och andra deltagare som gått utbildning hos oss.

Gjorde mig till en säkrare och bättre ledare

"Jag gick kursen för att se om jag var på rätt väg i mitt ledarskap. Behövde jag göra något annorlunda eller tänka på något annat sätt för att leda min grupp på rätt sätt? Kursen gav mig fantastiska verktyg och metoder att använda mig av. Med mina nya kunskaper känner jag mig säker på vem jag är som ledare och vad jag kan göra för en grupps utveckling."
CARINA FRIDELL, NASDAQ OMX

Föreberedelser innan kursen:

Före utbildningen har du möjlighet att, för bästa effekt, göra en 360 graders kompetensinventering. Den hjälper dig se hur ditt ledarskap uppfattas och vilka styrkor samt eventuella förbättringsområden du har. Lämpligast är att göra inventeringen efter att du genomgått nivå 1 av utbildningen.

Innehåll:

 • Kursen Ledarskap nivå 1*, Ny som chef och grunden för ditt ledarskap
 • Kursen Ledarskap nivå 2, Bygga framgångsrika team som når mål
 • Kursen Ledarskap nivå 3, Coachning som skapar självgående medarbetare
 • Kompetensportalen™
 • Digitalt Ledarnätverk™
 • Litteratur, mallar och checklistor
 • Förtäring och kursdiplom
 • Två timmar coachning i programmet
 • Support mellan och efter tillfällena
 • Varje kurs avslutas med en konkret handlingsplan
 • Avslutande certifiering

* Kan bytas mot Ledarskap nivå 4. Kontakta oss för mer information.

Helene Haglund om "Certifierad ledare"

Helene_Haglund_copySå här säger Helene Haglund, administrativ chef på Pelco AB om Certifierad Ledare:

"Vi internrekryterar nästan alla våra chefer. Att bli chef över sina tidigare kollegor är tufft. Därför har vi valt att låta våra mellanchefer gå "certifierad ledare" med Framfot. Framfots kurser utmärker sig eftersom de ger direkt nytta i verksamheten. Cheferna får konkreta färdigheter & verktyg som bl.a. hjälper dem få ihop arbetsgruppen och skapa bättre team. Ett av de konkreta resultaten av att ledarna utbildat sig är att vi på mindre än ett halvår ökat leveransprecisionen något otroligt, från 73% till 99,6%."

Helene Haglund

Efter kursen

Dina kunskaper examineras i ett slutprov efter genomförd utbildning. Vid godkänt genomförande blir du Certifierad Ledare. Du får också möjlighet att göra en förnyad kompetensinventering av ditt ledarskap. Certifieringen och kompetensinventeringen ger dig ett värdefullt kvitto på din utveckling. Certifieringen gäller ett år, för förnyad certifiering krävs fortsatta studier via Framfot eller annan kursarrangör, alternativt egenstudier.

Video

   

Investering

Kursen företagsanpassas. Skriv in i fritextfältet att ni är intresserade av en anpassad lösning när du gör en intresseanmälning för att få prisuppgifter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Certifierad ledare 1.0 – Företagsanpassad, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Framfot företagsutbildning

Framfot företagsutbildning


Vi vet att all kunskap finns där ute och det mesta har du redan i dig. Hos oss får du därför möjlighet att träna och utvecklas tillsammans med en riktigt vass sparringpartner. Du lär dig nya verktyg och metoder, tränar...


Läs mer om Framfot företagsutbildning och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Framfot företagsutbildning

Rålambsvägen 17, 19 tr
11259 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Certifierad ledare 1.0 – Företagsanpassad!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 676 recensioner.
Alla recensioner för arrangören