Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Självledarskap med egen coach

Chef.
Kort om utbildningen
6 månader
19 000 SEK exkl. moms
   
Rikstäckande

Kursbeskrivning

Som chef är det ditt uppdrag att leda andra. Hur väl du lyckas beror på din förmåga att leda dig själv. Få personlig coachning, nyttiga verktyg och praktisk träning i detta onlineprogram.

Få kunskap och praktisk träning i personligt ledarskap som utvecklar och stärker dig. Detta utan att behöva lägga onödig tid i klassrum. Dessutom slipper du kostsamma resor.

Programmet i självledarskap hjälper dig att ta steget till att våga, kunna – och göra. Oavsett vilka utmaningar du har så kommer du i det här träningsprogrammet att få med dig konkreta tips och verktyg som du direkt kan omsätta i praktiken.

Efter genomgången ledarskapsutbildning har du:

 • blivit bättre på hur du leder dig själv
 • implementerat önskat beteende med hjälp av stöd av en egen personlig tränare – en resurs som under korta men effektiva coachingmöten guidar dig genom programmet
 • tränat dig i några nyckelarbetsuppgifter genom fiktiva e-simuleringar med stöd av en virtuell coach

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

Programmet inom självledarskap fokuserar på de utmaningar dagens medarbetare står inför, som att nå sina mål, och att ha rätt attityd för att nå önskat resultat. Du kommer bland annat att arbeta med områden som:

 • att ta initiativ
 • din potential
 • självkännedom
 • attityder, vanor, värderingar och motivation
 • vikten av mål
 • mer effektivt utnyttjande av din tid
 • hälsa och stress
 • kommunikation och relationer

Upplägg

Programmet tar dig igenom en blended learning-process innehållande en självskattning, gediget träningsmaterial både i fysisk och digital form, vägledande handlingsplan, personliga möten hos dig/på Skype eller liknande, inspelade föredrag, träning i e-simuleringar, etc.

Erbjudande

Du kan prova på ett första coachningsmöte online utan kostnad. Du förbinder dig inte till något köp.

Kursledare

Eva-Karin Källen, Göteborg
Sedan 2004 har jag haft förmånen att träna många hundra ledare i stora och små organisationer. Jag är civilekonom i grunden och har även läst organisationspsykologi med mera. Mitt fantastiska yrke ger mig stor glädje varje dag.

Lars Oredsson, Stockholm
Har ett brett kunskapsområde och utbildning från Handelshögskolan i Stockholm. Gedigen ledarerfarenhet som konsult och VD från så väl uppstarter samt drift av egna bolag.

I de individuella mötena blir du coachad av en professionell ledartränare. Vem som blir din coach beror på var i landet du bor och var du vill träffas. Våra 20-talet ledartränare som finns över hela Sverige har mångårig erfarenhet av att leda människor/grupper i olika former. De har även egen ledarerfarenhet t.ex. som VD, linjechef och från uppstarter och drift av olika verksamheter. Ledartränarna är certifierade i att ge dig maximal effekt av Självledarskap.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Självledarskap med egen coach, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Chef.

Chef.

Chef är ett modernt medieföretag som har som målsättning att ta Sveriges chefer vidare. Varje månad når vi fler än 300 000 chefer sammantaget i våra digitala kanaler och 153 000 chefer via vår papperstidning. Chef finns där chefer finns. Chef...


Läs mer om Chef. och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Chef.


 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Självledarskap med egen coach!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 31 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar