Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Nya ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 för interna revisorer

Ramboll
Kort om utbildningen
1 dag
6 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-26 09:00 - Distans
Distans, Göteborg
Kommande starter
Distans
6 800 SEK
2020-11-26
ISO 9001, 14001 och ISO 45001

Kursbeskrivning

NYA ISO 9001, 14001 och ISO 45001 för interna revisorer, 1 dag

En kurs för dig som är internrevisor och behöver vässa dina kunskaper om hur de nya/ändrade kraven i 9001, 14001 och 45001 kan revideras. Vi går igenom de nya/ändrade kraven ur ett revisorsperspektiv och ger dig handfasta råd och tips på hur bäst planerar och genomför revision av dessa.

Kursen ger dig

Utbildningen ger dig som internrevisor grundläggande kunskaper och färdigheter om hur du kan revidera nya kraven i ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 på ett verkningsfullt vis. Utbildningen varvar teori med praktiska övningar och vi går igenom de nya kraven ur ett revisorsperspektiv och våra erfarna kursledare till lika revisorer, kommer att redogöra för ett flertal exempel på hur man bäst planerar och reviderar dessa. Frågor vi kommer besvara är t.ex. Vem skall man intervjua? Vilka frågor skall man ställa och vilka belägg på efterlevande vill man se?

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla interna revisorer och andra involverade i revisionsprocessen, som behöver få förståelse för hur de nya/ändrade kraven i ISO 9001, 14001 och 45001 kan revideras i praktiken.

Ur kursens innehåll:

Vi går igenom följande områden ur ett revisorsperspektiv:

  • Värdet med integrerade revisioner
  • Kraven på omvärlds- och intressentanalys
  • Kraven på riskbaserat angreppssätt
  • Kraven på ledarskap
  • Kraven på livscykelperspektiv
  • Kraven på utlagda processer
  • Kraven på delaktighet och samverkan

Upplägg för kurstillfällen på distans

Kurstillfällen på distans genomförs utifrån vårt digitala klassrum i vårt system för E-learning. Där får du tillgång till allt kursmaterial och kan interagera med kursledaren och de andra kursdeltagarna. Föreläsningen sker via Teams, GoToWebinar eller motsvarande och det kommer finnas möjligheter till diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Investering

KURSAVGIFT

6.800 kr (exkl. moms).

I priset ingår kursdokumentation, lunch och fika.


BESTÄLLNINGSVILLKOR

  • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
  • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder.

Kursledare

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Nya ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 för interna revisorer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 3,5

Baseras på 2 recensioner.

Mats Brottare Addtech Nordic AB
(4)
Kursen behandlar precis de saker som kommer upp på en internrevision, men som inte beskrivs i normen. Vilka krav kan man ställa på olika analyser, t.ex. Måste det finnas riskanalys eller ej?
Evalena K Kosanovic
(3)
Min upplevelse av kursen var att den kunde fokuserat mer på de nya detaljerna i ISO. Det var mycket repletion av från de gamla versionerna. jag hade önskat att få del av mer om ISO 45001 eftersom vi ska certifiera oss i år.

Ramboll

Ramboll

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildning och...


Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ramboll

Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Nya ISO 9001, ISO 14001 och ISO 45001 för interna revisorer från Ramboll, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(3,5)
Baseras på 2 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 649 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar