Kvalitetsrevision med fokus på ISO 9001

Ramboll, Distans
Längd
1 dag
Pris
8 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
1 dag
Pris
8 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 8 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Kvalitetsrevision med fokus på ISO 9001

Kursen för dig som är internrevisor och behöver vässa dina praktiska kunskaper om hur man reviderar ett kvalitetsledningssystem som bygger på ISO 9001.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

29 maj, 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Kursen ger dig

Du får fördjupade kunskaper och en utvecklad förmåga att utföra revision av ett kvalitetsledningssystem (specifikt eller integrerat) som baseras på ISO 9001 i praktiken. Vi kommer att gå igenom de viktigaste kvalitetsprinciperna och avsnitten i standarden för att diskutera och öva på hur man planerar och förbereder revision på ett verkningsfullt vis. Genom övningar kommer du få identifiera vilka roller du behöver träffa, vilka frågor som ska ställas och vilka bevis som förväntas att få ses. Exempel på områden vi kommer att öva revision på är: processinriktat arbetssätt, riskbaserat angreppsätt, ledarskap, strategi -och målstyrning.

Våra kursledare har stor erfarenhet av olika typer av revisioner, vilket innebär att de kan ge handfasta råd och tips direkt från verkligheten om hur revision utförs på ett värdeskapande sätt.

Erbjudande för nya kunder!

Gå 2 för 1 för nya kunder

Kompetensutveckling får större effekt på hemmaplan om man är två som delar de nya kunskaperna. Därför fortsätter vi erbjuda nya kunder att gå 2 deltagare och betala för 1 på valfri kurs. Ange Gå2för1 i din anmälan.

Ur kursens innehåll

 • Allmänt om olika kvalitetsmodeller/ledningssystem
 • De 7 principerna för kvalitetsledning och grunderna i ISO 9001
 • Revidera krav om ledarskap, strategi.- och målstyrning
 • Revidera krav om processbaserat angreppsätt
 • Revidera krav om riskbaserat angreppssätt
 • Revidera krav om utlagda processer d.v.s. leverantörer/entreprenörer
 • Revidera krav om att kvalitetssäkra tillverkning och/eller utförande av tjänster

Målgrupp

Kursen vänder sig till alla som vill få en djupare förståelse för hur man reviderar ett kvalitetsledningssystem som bygger på ISO 9001 i praktiken. Utbildningen passar bra som ett komplement till dig som har gått vår kurs i revisionsmetodik eller om du har motsvarande kunskaper.

Upplägg

Kurstillfällen på distans genomförs via Microsoft Teams eller motsvarande. Information kring utbildningen, allt kursmaterial och kontaktuppgifter till kursledare hittar du på vår digitala lärplattform Ramboll Learning. Rambolls distansutbildningar erbjuder givetvis möjligheter till nätverkande, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Investering

Kursavgift

8.500 kr (exkl. moms)

I priset ingår kursdokumentation. På klassrumsutbildningar ingår även lunch och fika.

Beställningsvillkor

 • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
 • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder.      

Kursledare

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kvalitetsrevision med fokus på ISO 9001, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
4/5
Morgan
17 sep 2021

En bra informativ kurs, som is tort uppfyllde mina förväntningar.

Ramboll
Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildningar och...

Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Highlights