Vidareutveckla dig som internrevisor

Ramboll, Distans
Längd
1 dag
Pris
8 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
1 dag
Pris
8 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
4 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Från 8 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

internrevision

Ta nästa steg i att utveckla dig som internrevisor. Våra erfarna revisionsledare ger dig kunskap och inspiration för att ta era interna revisioner till nästa nivå och göra revisionerna mer värdeskapande!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

4 juni, 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans
 • Svenska

Förkunskaper

Du har tillämpat grundläggande revisionsmetodik en tid och känner att du vill utvecklas som internrevisor.

Kursen ger dig

För att kunna ta era interna revisioner till nästa nivå behöver du som internrevisor få ny kunskap och inspiration. Vår vidareutvecklings kurs syftar till att inspirera och motivera dig som internrevisor att ta nästa steg för att kunna revidera på ett än mer värdeskapande sätt. Våra erfarna revisionsledare kommer att gå igenom och ge handfasta råd på hur man kan utveckla sättet att planera, förbereda, genomföra, dokumentera, rapportera och redovisa revisionerna. Vi tittar också på olika sätt på hur man kan analysera själva revisionsprocessens funktionalitet genom att utvärdera olika indikatorer och mål.

Under utbildningen varvas teori med praktiska övningar och våra erfarna revisionsledare berättar om flera intressanta revisionssituationer från verkligheten.

Erbjudande för nya kunder!

Kompetensutveckling får större effekt på hemmaplan om man är två som delar de nya kunskaperna. Därför fortsätter vi erbjuda nya kunder att gå 2 deltagare och betala för 1 på valfri kurs. Ange Gå2för1 i din anmälan.

Ur kursens innehåll

 • Undvika slentrianmässig planering
 • Välja rätt revisionsangreppsätt
 • Grunderna i processrevision
 • Identifiera relevanta revisionsiakttagelser
 • Göra attraktiv rapportering och uppföljning av revision
 • Input till att utvärdera revisionsprocessen

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som internrevisor som har reviderat några år och känner att du behöver få lite ny inspiration och verktyg för att lyckas ta revisionsarbetet till nästa nivå.

Upplägg

Upplägg för kurstillfällen på distans

Kurstillfällen på distans genomförs via Microsoft Teams eller motsvarande. Information kring utbildningen, allt kursmaterial och kontaktuppgifter till kursledare hittar du på vår digitala lärplattform Ramboll Learning. Rambolls distansutbildningar erbjuder givetvis möjligheter till nätverkande, diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Investering

Kursavgift

8.500 kr (exkl. moms)

I priset ingår kursdokumentation. På klassrumsutbildningar ingår även lunch och fika.

Beställningsvillkor

 • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
 • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder.

Kursledare

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Vidareutveckla dig som internrevisor, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 5 recensioner
Skriv en recension
4/5
Lena van Evelingen
24 nov 2021

Jag tänker att när exemplen inte representerar realistiska händelser så går den mesta tiden till att börja tänka på hur ser det ut tex när vi handlar mat etc. Om det är exem...

Visa mer
4/5
Mikaela, Jordbruksverket
05 feb 2021
Bra kurs!

Bra upplägg med teori varvat med roliga, praktiska övningar

5/5
Anneli
16 okt 2019
Värdekskapande internrevision

Gav en bra inblick i hur vi kan göra våra revisioner lite mer spännande och innehållsrika. Även att kunna göra bättre återrapportering efter.

Ramboll
Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildningar och...

Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Highlights