Visa utbildning.se som: Mobil

Vidareutveckla dig som internrevisor

Ramboll
Kort om utbildningen
1 dag
6 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-02-24 09:00 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
6 800 SEK
2021-02-24

Distans
6 800 SEK
2021-03-30

Distans
6 800 SEK
2021-05-11
internrevision

Kursbeskrivning

Ta nästa steg i att utveckla dig som internrevisor. Våra erfarna revisionsledare ger dig kunskap och inspiration för att ta era interna revisioner till nästa nivå och göra revisionerna mer värdeskapande!

Kursen ger dig

Utbildningen syftar till att inspirera och motivera deltagarna att ta nästa steg att utveckla sig som internrevisor och få kunskap om hur man kan revidera på ett mer värdeskapande vis. Våra erfarna revisionsledare kommer att gå igenom och ge handfasta råd på hur man kan utveckla sättet att planera, förbereda, genomföra, dokumentera, rapportera och redovisa revisionerna. Vi tittar också på olika sätt på hur man kan analysera själva revisionsprocessens funktionalitet genom att utvärdera olika indikatorer och mål. Utbildningen varvar teori med praktiska övningar och våra erfarna revisionsledare berättar om flera intressanta revisionssituationer från verkligheten. 

Ur kursens innehåll

  • Undvika slentrianmässig planering
  • Välja rätt revisionsangreppsätt
  • Grunderna i processrevision
  • Identifiera relevanta revisionsiakttagelser
  • Göra attraktiv rapportering och uppföljning av revision
  • Input till att utvärdera revisionsprocessen

Målgrupp

Du som har reviderat några år och känner att du behöver få lite ny inspiration och verktyg för att lyckas ta revisionsarbetet till nästa nivå.

Upplägg för kurstillfällen på distans

Kurstillfällen på distans genomförs utifrån vårt digitala klassrum i vårt system för E-learning. Där får du tillgång till allt kursmaterial och kan interagera med kursledaren och de andra kursdeltagarna. Föreläsningen sker via Teams, GoToWebinar eller motsvarande och det kommer finnas möjligheter till diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Förkunskaper

Förkunskaper

Du har tillämpat grundläggande revisionsmetodik en tid och känner att du vill utvecklas som internrevisor.

Erbjudande för nya kunder!

Kompetensutveckling får större effekt på hemmaplan om man är två som delar de nya kunskaperna. Därför fortsätter vi erbjuda nya kunder att gå 2 deltagare och betala för 1 på valfri kurs. Ange Gå2för1 i din anmälan.

Kursledare

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Vidareutveckla dig som internrevisor, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner.

Anneli
(5)
Gav en bra inblick i hur vi kan göra våra revisioner lite mer spännande och innehållsrika. Även att kunna göra bättre återrapportering efter.
Marianne Edblom
(4)
Utbildningen fyllde på med inspiration och ny kunskap. Trots att vi redan kommit en bit i utvecklingen av internrevisionen så gav utbildningen många uppslag till man kommer ännu längre. Till exempel konkreta förslag på hur ledningens engagemang kan stärkas. Kursledaren var kunnig och engagerande samt tog till vara den kompetens som fanns hos k...
Visa mer
Linda Lundgren
(5)
Engagerad och duktig kursledare. rolig och lärorik utbildning.

Ramboll

Ramboll

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildning och...


Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ramboll

Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Vidareutveckla dig som internrevisor från Ramboll, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 3 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 663 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar