Grundläggande miljöutbildning - E-learning

Ramboll, Distans
Längd
1 timme
Pris
990 SEK exkl. moms
Längd
1 timme
Pris
990 SEK exkl. moms
Från 990 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

miljöutbildning webb

Rambolls e-learning i grundläggande miljö ger kursdeltagaren en grundläggande förståelse för globala och lokala miljöfrågor samt väcker nyfikenhet och engagemang för miljöfrågor. Utbildningen lyfter både miljöutmaningar och lösningar lämpade för företag och privatpersoner. 

e-learning miljö

Valbara tillägg

Rambolls e-learning i grundläggande miljö erbjuds på flera olika språk samt med tillägg av en valbar modul om miljöledningssystem. 

ISO 14001
Det valbara tillägget ISO 14001 ger deltagaren en introduktion till ISO 14001- standarden och vad denna innebär för såväl organisationen som den enskilda medarbetaren. Modulen riktar sig till organisationer och företag som är certifierade enligt ISO 14001, eller önskar bli certifierade. 

Miljödiplomering

Tillägget Miljödiplomering ger deltagaren en introduktion till vad miljödiplomering är och vad det innebär att ett företag är miljödiplomerat, både för företag och medarbetaren. Tillägget är utformat för verksamheter som är eller önskar bli miljödiplomerade. 

Miljöutbildning på svenska, engelska och finska

Den grundläggande miljöutbildningen kan förutom på svenska även erhållas på engelska och finska. Utbildningen på engelska eller finska erbjuds med eller utan tilläggsmodulen ISO 14001. 

Företagsanpassad e-learning om miljö

Önskar ni en företagsspecifik utbildning? Vårt produktionsteam hjälper er gärna. Utifrån era behov och önskemål kan vårt produktionsteam anpassa våra e-learnings Önskar ni en företagsspecifik hållbarhetsutbildning? Vårt produktionsteam hjälper er gärna. Utifrån era behov och önskemål kan även Rambolls E-learning Introduktion till hållbarhet företagsanpassas, exempelvis med tillägg som beskriver ert miljöarbete, lyfter fram just era miljömål och miljöpolicy. Kontakta oss så berättar vi mer!

Förkunskaper

Inga förkunskaper krävs.

Kursen ger dig

Efter att ha genomfört utbildningen har kursdeltagaren erhållit en grundläggande förståelse för globala och lokala miljöfrågor och en introduktion till aktuella hållbarhetsinitiativ. 

Målgrupp

Vår e-learning i grundläggande miljö riktar sig till alla som behöver grundläggande kunskap inom miljöfrågor. Inga förkunskaper krävs. 

Kursinnehåll

Ur kursens innehåll

  • Global klimatförändring och dess effekter
  • Resursanvändning och cirkulär ekonomi
  • Spridning av miljögifter och kemiska ämnen
  • Begreppet hållbar utveckling
  • Hållbarhetsinitiativ och Agenda 2030

Upplägg

Utbildningen genomförs individuellt och helt på distans via vår digitala lärplattform Ramboll Learning. Du som kursdeltagare kan när som helst pausa utbildningen och fortsätta där du slutade när du loggar in nästa gång.

Utbildningen är inläst i sin helhet.

Tidsåtgång:Utbildningen tar ca. 40 min + frågor och reflektionsövningar. Tillvalsmodulen tar ca 10 min + frågor.

Användarlicensen gäller under tolv månader.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundläggande miljöutbildning - E-learning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 29 recensioner.
Skriv en recension
5/5
Magnus G Andersson
14 mar 2023
Bra utbildning

Bra upplagd utbildning med relevant innehåll, lagom omfång och lättanvänt gränssnitt.

5/5
Isaac Nkubi
14 mar 2023
Miljö

En lärorik och viktig utbildning.

5/5
Henrik, TMHMS
22 feb 2023
Pedagogisk

Snyggt förpackad utbildning som även var pedagogisk.

Ramboll
Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildningar och...

Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Highlights