Visa utbildning.se som: Mobil

Transport av farligt gods på väg, 1.3 Utbildning - E-learning

Ramboll
Kort om utbildningen
0,5 dagar
1 800 SEK exkl. moms
   
Distans

Kursbeskrivning

Alla medarbetare som är delaktig vid transport av farligt gods, t.ex. vid mottagning, lossning, avsändning och lastning, ska genomgå en utbildning enligt kapitel 1.3 i regelverket ADR-S. För att ta hänsyn till ändrade lagkrav samt säkerställa att medarbetarna har aktuella kunskaper ska utbildningen regelbundet uppdateras.

Målgrupp

Denna webbutbildning vänder sig främst till dig som tidigare gått en farligt gods utbildning och nu behöver uppdatera dina kunskaper.

För att få genomföra ”fulla” transporter av farligt gods krävs dock förarutbildning enligt ADR-S 8.2. För att se vilka som är auktoriserade för att hålla utbildning enligt ADR-S 8.2 besök MSB:s hemsida.

Kursinnehåll

  • Inledning
  • Förpackning, märkning och etikettering
  • Godsdeklarationer
  • Lastning, transport och lossning
  • Undantag/lättnader
  • Säkerhetsutbildning

Kursen ger dig

Kursen ger dig

Kursen ger dig kunskap om vad farligt gods är, vilket ansvar du och andra delaktiga har, vad som krävs för att uppfylla reglerna i ADR, samt risker och skyddsåtgärder kopplade till hanteringen av farligt gods.

Upplägg

Kursen läses individuellt och helt på distans via Internet. Kursdeltagaren kan när som helst pausa materialet och vid nästa inloggning fortsätta där hen slutade. Användarlicensen gäller under 3 månader.

Tidsåtgång cirka 2 timmar. Kursintyg erhålls efter avslutad utbildning och alla rätt på frågorna i utbildningen.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Transport av farligt gods på väg, 1.3 Utbildning - E-learning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,2

Baseras på 21 recensioner.

Bilia Auto Center AB
Eva Lindgren
Effektivt sätt att genomföra en utbildning på. Någon fråga hade ett svarsalternativ som jag inte höll med om. Kommer inte ihåg vilken fråga det var. Materialet behöver korrekturläsas då det innehåller en del stavfel.

Ramboll

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildningar och...


Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ramboll

Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,2)
Baseras på 21 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 742 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Transport av farligt gods på väg, 1.3 Utbildning - E-learning från Ramboll, fyll i dina uppgifter: