Visa utbildning.se som: Mobil

Internrevision av ledningssystem

Ramboll
Kort om utbildningen
3 dagar
16 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-12-15 09:00 - Distans
Distans, Göteborg, Stockholm
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
16 800 SEK
2020-12-15

Distans
16 800 SEK
2021-02-09

Göteborg
16 800 SEK
2021-04-13

Stockholm
16 800 SEK
2021-05-18
internrevision ledningssystem

Kursbeskrivning

Genom praktiska övningar och kontinuerlig feedback från våra erfarna revisionsledare utvecklas kursdeltagarna snabbt till en nivå som gör att de efter kursen självständigt kan planera, aktivt delta i genomförande, följa upp revisioner samt rapportera revisionsresultatet.

Förutom en grundläggande kunskaper ser vi även att deltagarna får upp ett intresse och blir motiverade av att utveckla revisionsarbetet på hemmaplan. Deltagarna får ett erfarenhetsbaserat och innehållsrikt revisionskompendium med sig hem som är väldigt uppskattat. Våra kursledare har stor erfarenhet av olika revisioner och är även tredjepartsrevisorer, vilket innebär att de har mångårig erfarenhet av hur revision utförs på ett värdeskapande sätt.

Denna kurs kan kombineras med vår kurs Grundläggande miljöledning enligt ISO 14001, 2 dagar och tillsammans utgör de vår MIS-godkända kurs för miljörevisorer.

MIS

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp

Till er som skall utföra interna revisioner och ni som har ansvar för att planera och samordna interna revisioner. För att få ut mer av kursen är det viktigt att ni gör de förberedande arbetsuppgifter om ISO 14001, 9001 och ISO 45001 som kommer att skickas ut till er ett par veckor innan kursstart.

Förkunskaper

Om ni vill vara riktigt väl förbereda med goda kunskaper i de standarderna rekommenderar vi att ni först går vår/våra grundläggande kurs/er i kvalitets-, miljö- och/eller arbetsmiljöledning.

Kursen ger dig

Kunskap och färdigheter om hur man planerar och genomför internrevision av en organisations ledningssystem. Med ledningssystem avses ett infört arbetssätt som utgår från samtliga eller någon av standarderna ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Revisionstekniken som kursdeltagarna lär sig kan även användas för att revidera ledningssystem som inte är baserade på kraven i ISO standarderna, till exempel går tekniken utmärkt att tillämpa på leverantörsrevisioner

Genom flera praktiska övningar och kontinuerlig feedback från våra erfarna revisionsledare, vet vi att deltagarna kommer att utvecklas snabbt till en nivå som gör att de efter kursen självständigt kan planera, aktivt delta i genomförande, följa upp revisioner samt rapportera revisionsresultatet.

Erbjudande för nya kunder!

Kompetensutveckling får större effekt på hemmaplan om man är två som delar de nya kunskaperna. Därför fortsätter vi erbjuda nya kunder att gå 2 deltagare och betala för 1 på valfri kurs. Ange Gå2för1 i din anmälan.

Gå2för1 Internrevision av ledningssystem

Ur kursens innehåll

Ur kursens innehåll

  • Revisionsmetodik enligt ISO 19011
  • Syfte med interna revisioner – granskning eller förbättring?
  • Planera och förbereda inför revision
  • Genomföra revision
  • Dokumentera och rapportera resultat
  • Följa upp och bedöma effekten av revisionsresultat
  • Praktiska revisionsövningar
  • Översiktlig genomgång av syftet och innehåll av ISO 9001:2015, 14001:2015 och ISO 45001:2018 ur ett revisionsperspektiv.

Upplägg

Upplägg för kurstillfällen på distans

Kurstillfällen på distans genomförs utifrån vårt digitala klassrum i vårt system för E-learning. Där får du tillgång till allt kursmaterial och kan interagera med kursledaren och de andra kursdeltagarna. Föreläsningen sker via Teams, GoToWebinar eller motsvarande och det kommer finnas möjligheter till diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Investering

Kursavgift

16.800 kr (exkl. moms).

I priset ingår kursdokumentation, lunch och fika.

Beställningsvillkor

  • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
  • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder

Kursledare

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision av ledningssystem, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 127 recensioner.

Crister Espling Vattenfall Services Nordic AB
(5)
Utbildning varavades med praktisk och teoretisk information. Bra skådespelare på den praktiska delen. Inspererande kursledare som verkligen kunde sin sag. Fick bra svar på fågor som ställdes under kursens gång. Även bra stöttning fån kursledare när saker blev lite svårt.
Per Danielsson
(5)
Mycket bra genomgången kurs , proffsiga lärare! Kul dessutom!
Philip Hallin
(5)
Det var min första kurs i internrevision. Jag har varit med på internrevisioner tidigare och har lite erfarenhet därifrån men det kändes bra att lära sig hur man gör rätt från början, innan man börjar lägga till med olater man får svårt att göra sig kvitt. Jag tycker att kursledaren var mycket kompetent och pedagogisk. En kanonkurs!

Ramboll

Ramboll

Utbildning

Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med 16 500 experter i 35 länder som designar framtidens städer och samhällen. Ramboll Utbildning är en del av Ramboll Sverige och erbjuder en mängd olika typer av utbildningar; E-learning, klassrumsutbildningar, distansutbildningar, företagsinterna utbildning och...


Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ramboll

Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Internrevision av ledningssystem från Ramboll, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 127 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 654 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar