Visa utbildning.se som: Mobil

Internrevision av ledningssystem

Ramboll
Kort om utbildningen
3 dagar
15 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2019-10-08 09:00 - Göteborg
Göteborg, Jönköping, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Göteborg
2019-10-08 09:00  
15 800 SEK
2019-11-26 09:00  
15 800 SEK
Stockholm
2019-10-22 09:00  
15 800 SEK
Jönköping
2019-11-12 09:00  
15 800 SEK

Kursbeskrivning

Internrevision

INTERNREVISION AV LEDNINGSSYSTEM, 3 dagar

Genom praktiska övningar och kontinuerlig feedback från våra erfarna revisionsledare utvecklas kursdeltagarna snabbt till en nivå som gör att de efter kursen självständigt kan planera, aktivt delta i genomförande, följa upp revisioner samt rapportera revisionsresultatet.

Kursen ger dig

Kunskap och färdigheter om hur man planerar och genomför internrevision av en organisations ledningssystem. Med ledningssystem avses ett infört arbetssätt som utgår från samtliga eller någon av standarderna ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Revisionstekniken som kursdeltagarna lär sig kan även användas för att revidera ledningssystem som inte är baserade på kraven i ISO standarderna, till exempel går tekniken utmärkt att tillämpa på leverantörsrevisioner

Genom flera praktiska övningar och kontinuerlig feedback från våra erfarna revisionsledare, vet vi att deltagarna kommer att utvecklas snabbt till en nivå som gör att de efter kursen självständigt kan planera, aktivt delta i genomförande, följa upp revisioner samt rapportera revisionsresultatet.

Förutom en grundläggande kunskaper ser vi även att deltagarna får upp ett intresse och blir motiverade av att utveckla revisionsarbetet på hemmaplan. Deltagarna får ett erfarenhetsbaserat och innehållsrikt revisionskompendium med sig hem som är väldigt uppskattat. Våra kursledare har stor erfarenhet av olika revisioner och är även tredjepartsrevisorer, vilket innebär att de har mångårig erfarenhet av hur revision utförs på ett värdeskapande sätt.

Denna kurs kan kombineras med vår kurs Grundläggande miljöledning enligt ISO 14001, 2 dagar och tillsammans utgör de vår MIS-godkända kurs för miljörevisorer.

MIS

Målgrupp

Målgrupp

Till er som skall utföra interna revisioner och ni som har ansvar för att planera och samordna interna revisioner. För att få ut mer av kursen är det viktigt att ni gör de förberedande arbetsuppgifter om ISO 14001, 9001 och ISO 45001 som kommer att skickas ut till er ett par veckor innan kursstart.

Om ni vill vara riktigt väl förbereda med goda kunskaper i de standarderna rekommenderar vi att ni först går vår/våra grundläggande kurs/er i kvalitets-, miljö- och/eller arbetsmiljöledning.

Erbjudande för nya kunder!

Erbjudande

Ur kursens innehåll

Ur kursens innehåll

  • Revisionsmetodik enligt ISO 19011
  • Syfte med interna revisioner – granskning eller förbättring?
  • Planera och förbereda inför revision
  • Genomföra revision
  • Dokumentera och rapportera resultat
  • Följa upp och bedöma effekten av revisionsresultat
  • Praktiska revisionsövningar
  • Översiktlig genomgång av syftet och innehåll av ISO 9001:2015, 14001:2015 och ISO 45001:2018 ur ett revisionsperspektiv

Investering

Kursavgift

15.800 kr (exkl. moms).

I priset ingår kursdokumentation, lunch och fika.

Beställningsvillkor

  • Vid återbud senare än 14 dagar före kursstart debiteras halva avgiften, vid återbud senare än 7 dagar innan kursstart debiteras hela avgiften.
  • Du får gärna överlåta platsen till någon annan på ditt företag, om du skulle få förhinder

Kursledare

En anledning till att våra kursledare får så goda omdömen i våra kursutvärderingar är att de även arbetar som konsulter. Vi är nämligen övertygade om att praktisk erfarenhet från verkligheten är en förutsättning för att skapa engagemang och lärande.

Vår starka verklighetsförankring gör även att utbildningarna får ett aktuellt och användbart innehåll. Ambitionen är att våra kursdeltagare snabbt skall kunna omsätta det man lärt sig i konkreta handlingar på hemmaplan. Vi varvar alltid teori med praktiska övningar och fokuserar på enkla och praktiska lösningar som vi vet fungerar!

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision av ledningssystem, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Piret Sundgren, LPTech AB
(4)
Jag hade gärna sluppit rollspel i den teatrala mening och lagt vikten på mer detaljer och lagkrav.
Anja jussila, Body Joy
(5)
Fantastisk utbildning som gav mig enormt mycket verktyg att ha med mig i mitt nuvarande och framtida yrkeskliv. Bra blandning av föreläsning och praktiska övningar som gav mig en tydligare bild över hur ett ledningssystem är uppbyggt och nyttan med användandet av det.
Richard Kruuse, Stryker AB
(5)
En tredagars utbildning som var mycket lärorik och som blandar teori och praktik på ett exemplariskt vis. Mikael var en fantastikt skicklig kursledare med enorm kunskap som verkligen ges ut på ett sätt som alla kan ta till sig, ny som gammal i området. Kan varmt rekommenderas till er som vill fördjupa er i området!

Ramboll

Ramboll

Utbildning

Under 2018 blev utbildnings- och konsultföretaget RSM&CO en del av Ramboll. Nu tar vi steget fullt ut till att heta Ramboll även i vår utbildningsverksamhet och vi har lanserat vår nya webb för utbildning. Ramboll är en ledande samhällsrådgivare med...


Läs mer om Ramboll och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Ramboll

Ramboll
Vädursgatan 6
412 50 Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Internrevision av ledningssystem
Kursrecensioner
(4,4)
Baseras på 121 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,3)
Baseras på 595 recensioner.
Alla recensioner för arrangören